Overleg gebruiker:Sturler2000

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 12 jaar geleden door MoiraMoira in het onderwerp Hulp bij pagina aanmaken Invest in China

Opmerking over Invest in China[brontekst bewerken]

Hallo nieuwe gebruiker, welkom op Wikipedia! Ik zag dat u het artikel Invest in China hebt aangemaakt. Naar mijn mening is dit artikel een reclame-uiting, en daarom heb ik het direct weer verwijderd. Wikipedia is een encyclopedie met neutraal standpunt en geen medium voor werving en promotie. Ook is Wikipedia niet bedoeld als gratis webruimte waar organisaties hun 'eigen' pagina kunnen inrichten. Bent u het oneens met de verwijdernominatie, dan kunt u op de verwijderlijst uitleggen waarom het artikel volgens u (al dan niet in de huidige staat) wel encyclopedisch relevant is.

Op Wikipedia wordt het overigens niet algemeen gewaardeerd dat mensen schrijven over onderwerpen waar ze beroepsmatig of persoonlijk dicht bij betrokken zijn. Hopelijk heeft u er begrip voor dat dat op Wikipedia getoetst wordt aan encyclopedische relevantie. Ik zou u dan ook willen aanraden om over andere onderwerpen te schrijven; zie bijvoorbeeld Wikipedia:Gewenste artikelen. Onze hulppagina voor nieuwkomers is volgens mij een goed begin om u in te lezen in de mogelijkheden en onmogelijkheden van Wikipedia. Als u nog vragen hebt kunt u een bericht achterlaten op mijn overlegpagina of bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia!

Groet, Mezelf14 overleg 20 jul 2011 22:10 (CEST)Reageren

Nogmaals het verzoek om hiermee te stoppen. Mezelf14 overleg 20 jul 2011 22:12 (CEST)Reageren

Hulp bij pagina aanmaken Invest in China[brontekst bewerken]

Ik wil graag een pagina aanmaken over Invest in China, zie ook de website www.investinchina.nl Het is een onderneming voor particuliere beleggers en ondernemers. Het is niet de bedoeling om reclame te maken. Kan iemand mij helpen voor een juiste tekst?

Helaas kan u dat wel willen maar dit onderwerp is (ik heb even voor u in de wikiprullenbak gekeken als beheerder, een "Website die gericht is op particuliere beleggers en ondernemers die in China willen investeren") niet encyclopedisch relevant. Dus hoe neutraal u het ook zou beschrijven, het zal niet behoudbaar blijken ben ik bang. Als u het aanmaakt is er gerede kans dat het meteen weer verwijderd wordt, of twee weken ter beoordeling van de gemeenschap staat. Dat laatste is mogelijk voor uw website ook geen positieve (want googlebare!) publiciteit. Bedenk dus eerst echt of u dit wel moet willen. Als u vanuit China interessante wel encyclopedisch relevante onderwerpen weet die hier nog missen waar u zelf geen belangen bij hebt dan nodig ik overigens van harte uit om daarover te gaan schrijven. Met vriendelijke groet, MoiraMoira overleg 21 jul 2011 22:08 (CEST)Reageren