Wikipedia:Taverna/hoofding

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Zie WP:TAV
Welkom in de Taverna, het Zuidoost-Europacafé van de Nederlandstalige Wikipedia

In het Zuidoost-Europa- of Balkancafé kunnen alle mogelijke onderwerpen over Albanië, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Griekenland, Kosovo, Kroatië, Macedonië, Montenegro, Roemenië, Servië, Slovenië en Europees Turkije worden besproken, alsook zaken die verband houden met meerdere van deze landen of met de gehele regio.

De Taverna is meer dan een Grieks restaurantje: hier serveren wij na een ouzo met mezze als aperitief zonder problemen een frisse sjopska-salade, en wie van pikant houdt neemt als hoofdgerecht onze ongeëvenaarde tavë gjakovare vergezeld van een Zlatorogbiertje. Afsluiten doet men hier gewoonlijk met een stukje baklava en meer dan één glaasje rakija, al worden de argumenten die je daarna nog zoal aanbrengt door de mede-Tavernabezoekers niet altijd even serieus genomen.

Balkancafé De Taverna is voor meer geschikt dan alleen het verzamelen van meer meningen, het stellen van vragen of het oplossen van problemen. Het kan ook worden gebruikt als een soort mededelingenbord, waarop eenieder die met de Balkan bezig is zijn vorderingen kan toelichten of aan de collega's duidelijk maakt hoe of waarom hij volgens een bepaalde systematiek te werk gaat, zodat mensen niet naast elkaar maar met elkaar werken.

   → Naar onder | → Een nieuw onderwerp toevoegen | → Zolder (oud overleg bekijken)