Fat Butt and Pancake Head

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Fat Butt and Pancake Head
South Park-aflevering
Afleveringsnummer #705 (101)
Verscheen 16 april 2003
South Park - Seizoen 7
19 maart 2003 - 17 december 2003
 1. I'm a Little Bit Country
 2. Krazy Kripples
 3. Toilet Paper
 4. Cancelled
 5. Fat Butt and Pancake Head
 6. Lil' Crime Stoppers
 7. Red Man's Greed
 8. South Park Is Gay!
 9. Christian Rock Hard
 10. Grey Dawn
 11. Casa Bonita
 12. All About Mormons
 13. Butt Out
 14. Raisins
 15. It's Christmas in Canada

Seizoen 6 Seizoen 8
Lijst van afleveringen

Fat Butt and Pancake Head is aflevering 101 (#705) van de animatieserie South Park. In de Verenigde Staten werd deze aflevering voor het eerst uitgezonden op 16 april 2003.

Verhaal[bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud en/of de afloop van het verhaal.

Cartman gebruikt zijn buikspreekkwaliteiten voor een act waarbij zijn hand het hoofd van "Ms. Lopez" voor moet stellen. Iedereen vindt haar geweldig en al snel begint de hand een eigen leven te leiden, hoewel Kyle hem maar niet gelooft.

Ms. Lopez wordt aangenomen door een platenmaatschappij, die de échte Jennifer Lopez ontslaat, omdat ze niet 2 artiesten genaamd Jennifer Lopez kunnen hebben. "J-Lo" is woedend op Cartman en wil wraak. Tot overmaat van ramp raakt haar partner Ben Affleck verliefd op Ms. Lopez en de twee maken na een tijd zelfs bekend dat ze gaan trouwen.

Op een brug komen Cartman, de 2 Ms. Lopezzen, Ben Affleck, de politie, de mannen van de platenmaatschappij, Stan, Kyle en Kenny samen. Ms. Lopez doet dan haar pruik af en zegt dat ze niet Jennifer Lopez, maar Mitch Connor is, een oplichter. Ze biedt haar excuses aan tegenover Ben en vertelt dat ze zal overlijden, omdat ze zojuist gif heeft ingenomen. Terwijl Ms. Lopez "verdwijnt" verlaten de andere mensen de brug. Cartman vraagt aan Kyle of het echt niet mogelijk zou kunnen zijn dat er zojuist iets gebeurde dat ook Cartman niet begreep. Als Kyle dat toegeeft, lacht Cartman hem uit.

De aflevering eindigt met de echte Jennifer Lopez die een baantje heeft gevonden in het "La Taco"-restaurant.