Fien Vermeulen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Fien Vermeulen
Plaats uw zelfgemaakte foto hier
Volledige naam Fien Vermeulen
Geboren 30 juni 1991
Land Vlag van Nederland Nederland
Beroep Nieuwslezeres
Jaren actief 2015 - heden
Bekend van Qmusic
Website
Portaal  Portaalicoon   Media

Fien Vermeulen (Amersfoort, 30 juni 1991) is een Nederlandse nieuwslezeres, tv-presentatrice en radio-dj.

Levensloop[bewerken]

Jeugd en opleiding[bewerken]

Vermeulen werd geboren in Amersfoort. Ze ging daar naar de havo aan het Meridiaan College. Hierna studeerde zij bedrijfscommunicatie aan de Hogeschool van Utrecht en Nederlandse Taal & Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam.

Carrière[bewerken]

Vermeulen begon in 2015 als nieuwslezeres bij het radioprogramma van Mattie & Wietze bij Qmusic. Ze had tot op dat moment na haar bachelor Taal & Communicatie en haar master Nederlandse Taal & Cultuur alleen ervaring als presentatrice bij regionale zenders.

In mei 2017 stopte het programma Mattie & Wietze. Na een overbruggingsperiode begon op 9 oktober 2017 op Qmusic het nieuwe programma Mattie, Fien & Igmar. Vermeulen presenteert dit ochtendprogramma samen met Mattie Valk en Igmar Felicia.

Vermeulen werd voor het jaar 2017 genomineerd voor de Zilveren RadioSter. Het programma Mattie, Fien & Igmar werd voor hetzelfde jaar genomineerd voor De Gouden RadioRing. Beide keren werd niet gewonnen.

Sinds 1 oktober 2018 is ze elke maandag t/m donderdag van 16:00 tot 19:00 te horen als nieuwslezeres bij de middagshow van Domien Verschuuren en werkt ze als tv-presentatrice van de ochtendshow van het AD.

Privé[bewerken]

Vermeulen heeft een relatie met Igmar Felicia.

Externe link[bewerken]