Gebruiker:DimiTalen/Archief/2019

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie







Italiaanse keuken[bewerken | brontekst bewerken]

In het artikel Italiaanse bol staat nergens een link met Italie, maar toch meen jij dat het in Italiaanse keuken thuis hoort. Zou je Engelse drop ook in zo'n culinaire Britse categorie plaatsen vanwege een landsnaam in de titel? Edoderoo (overleg) 9 feb 2019 13:39 (CET)

Corporatie[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Dimi, Wat bedoel je met coorperatie in Winchelsea (East Sussex). Is nu een dp. groet Japiot (overleg) 25 feb 2019 05:37 (CET)

Beste paard van stal[bewerken | brontekst bewerken]

Voor mensen die zich al 10 jaar of langer inzetten voor Wikipedia.

Zo gaat het vaker, het beste paard van stal wordt vaak over het hoofd gezien. Maar ik ben blij dat ik zo de gelegenheid krijg. Dus hier komt ie: Bedankt voor je inzet, hulpvaardigheid en vriendelijkheid de afgelopen vijf jaar. Over die bijna acht jaar daarvóór kan ik helaas niet oordelen, maar ik heb zo'n muisgrijs vermoeden dat dat ook wel snor zit! Lach heinnlein'' 3 mrt 2019 08:24 (CET)

Dank je wel, Hein! ^^ DimiTalen 3 mrt 2019 12:29 (CET)

Schrijfwedstrijd[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo DimiTalen, zojuist heb ik me aangemeld als lid van de jury van de Schrijfwedstrijd 2019. Heb jij zin – en tijd – om me te vergezellen? Zou fijn zijn. Sylhouet contact 12 jun 2019 18:04 (CEST)

Hoi collega, hopelijk gaat het goed met je? :-)
Jammer genoeg blijft het druk in mijn privé-leven. Een baby, een politiek engagement en nu ook een huis om af te werken. Ik niks laten moet de wat grotere engagementen daarom tijdelijk links laten liggen. Blijft er nog wat tijd over, dan besteed ik die maar al te graag aan Wikipedia :-).
Maar met jou in de jury heb ik wel alle vertrouwen in een goed verloop en dito oordeel! Groetjes, DimiTalen 17 jun 2019 14:10 (CEST)

De Joden/joden van Woerden[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo DimiTalen, een vraagje: hoe weet je dat hier de aanhangers van de religie jodendom worden bedoeld? Aangezien in het verhaal de bevolkingsgroep genoemd wordt, die met een hoofdletter geschreven wordt, zou er iets specifieks genoemd moeten zijn waaruit blijkt dat het specifiek om gelovige Joden, ofwel joden, ging. Iets dergelijks zie ik niet. En waar bij Joden de religieuze dimensie ontbreekt, wordt de hoofdletter gehanteerd. Groet, Apdency (overleg) 16 jul 2019 18:47 (CEST)

Verplaatste bewerkingen[bewerken | brontekst bewerken]

Beste DimiTalen,

In het verleden heb je bewerkingen gedaan op pagina's die op een volglijst staan. Ter verbetering van de kwaliteit van Wikipedia zijn de nog niet goedgekeurde artikelen van deze volglijst verplaatst naar de naamruimte van de aanmaker. Als je vindt dat een of meer van deze pagina's wel in de hoofdnaamruimte passen, kan je via deze pagina een verzoek daartoe aan de moderatoren doen.

Met vriendelijke groet, RonnieBot (overleg) 11 sep 2019 07:10 (CEST)

Ik ben niet helemaal zeker wat deze boodschap precies betekent ... DimiTalen 11 sep 2019 10:59 (CEST)
Hallo DimiTalen, helpt deze link ? Groet, Sylhouet contact 11 sep 2019 12:34 (CEST)
Oh ja, nu snap ik het al wat beter :-). Het gaat niet over een volglijst, maar een nalooplijst :-). Nu nog ergens een lijst vinden van al die artikels, and we're set ;-). DimiTalen 11 sep 2019 12:59 (CEST)