Gebruiker:Edwinh/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Dit is het persoonlijke kladblok van Edwinh.
Een kladblok is een subpagina van iemands gebruikerspagina. Het dient als testruimte voor de gebruiker en om nieuwe artikelen of langere toevoegingen aan bestaande pagina's voor te bereiden.

Let op: je kladblok opslaan gaat met de knop 'publiceren'. De pagina wordt daarmee nog niet in de openbare encyclopedie geplaatst en blijft een kladpagina. De kladblokpagina is wel zichtbaar (voor iedereen die wat meer van Wikipedia) en mag dus geen onoorbare dingen te bevatten.

Het is, ook in een kladblok, uitdrukkelijk niet toegestaan om zonder toestemming auteursrechtelijk beschermd materiaal van derden te publiceren.
Enkele handige links: Spiekbriefje | Snelcursus

Andere testplaatsen: De algemene zandbak | De probeerpagina van de snelcursus | De sjabloonzandbak

Een trias is een ander woord voor een trojka. Er zijn verschillende vormen. Bijvoorbeeld de trias politica, de driehoek. Een andere vorm, een vorm met meer actoren is de vierschaar.

Er zijn drie standen: ridders, geestelijkheid en boeren. Een standenvergadering is een vergadering van de drie standen. Philips van Bourgondie, Filips de Goede, riep een algemene standenvergadering bijeen. Deze Staten-Generaal werd o.a. de Grote Vergadering in de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden.

Het onderwerp van mijn afstudeerscriptie. De relatie tussen de EU en het IMF en specifiek de relaties tussen Nederland en Duitsland.

Ik heb geiten. Geiten zijn lieve dieren. Geiten hebben vier poten. Aan de poten zitten hoeven. Geiten zijn holhoornige dieren; dat is een nagel met een kussen. Geiten hebben aan hun poten twee hoeven en twee rudimentaire hoeven.

Geiten klimmen graag. Mijn geit klimt graag op mijn rug. Geiten staan graag op hoge dingen, zodat zij dingen goed kunnen bekijken. Geiten willen graag naar mij kijken en tegen mij praten op ooghoogte. Ik zak door mijn knieen om ze te kunnen bekijken. Zij kunnen mij dan ook bekijken.

Als geiten willen liggen dan zakken ze eerst door hun voorste hoeven. Daarna zakken ze door hun achterste poten. Als ze eerst door hun voorste hoeven zakken steunen ze op hun polsen. Dan kunnen ze door hun achterste hoeven zakken. Het haar op hun polsen verdwijnt en er blijft een eeltplek over. Ze rusten op hun borstbeen als ze liggen. Het haar van geiten is zeer bijzonder. Er zijn verschillende soorten haar. Geiten worden graag gekrabd.

Zie voor meer fouten aan bijdragen mijn overleg.