Gebruiker:Japkiw/TBx logboek

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Dit is een logboek voor alle verwijdernominaties die door deze gebruiker met Twinkle zijn gemaakt.

Indien je dit logboek niet langer wil behouden, kun je het uitschakelen via het configuratiescherm, en deze pagina nomineren voor directe verwijdering.

Maart 2022[bewerken | brontekst bewerken]

  1. One less reason: Genomineerd op de TBP; Japkiw genotificeerd 2 mrt 2022 20:10 (CET)
    • Reden: Er wordt geen enkele bronnen genoemd, ook niet voor het citaat. De officiële website bestaat niet meer. Zijn ze ook niet te niche om encyclopediewaardig te zijn? Op de Engelstalige Wikipedia hebben ze geen pagina (niet de maat der dingen, maar blijkbaar worden ze in hun eigen land in ieder geval niet Ew geacht).
  2. The Amazing World of Gumball: Genomineerd op de TBP; Japkiw genotificeerd 2 mrt 2022 20:30 (CET)
    • Reden: Mooi voorbeeld van Wikipedia:Fancruft. De uitgebreide beschrijvingen van een indrukwekkende lijst karakters in deze serie zijn echt meer iets voor op een fansite dan op een encyclopedie.
  3. Els Snick: Genomineerd op de TBP; Japkiw genotificeerd 3 mrt 2022 20:52 (CET)
    • Reden: WIU|Ze is encyclopediewaardig genoeg, maar in deze vorm is het zelfpromotie. De belangrijkste (en trouwe) bewerker van deze pagina is zo te zien Snick zelf. Er mogen wel wat verwijzingen naar onafhankelijke bronnen bij, zeker bij beweringen als 'drijvende kracht'. De foto is ook geüpload door Snick zelf, als 'eigen werk'; is de foto wel rechtenvrij?
  4. Fatih Portakal: Genomineerd op de TBP; Japkiw genotificeerd 7 mrt 2022 16:38 (CET)
    • Reden: Aangemaakt door dezelfde persoon die ook Nazlı_Tolga aanmaakte. Bij Tolga is er nog enigszins een link met Nederland, maar Portakal lijkt me voor de Nederlandse Wikipedia NE. Verder is het (aan alle foutjes te zien) een computervertaling.
  5. Roger Coenye: Genomineerd op de TBP; Japkiw genotificeerd 17 mrt 2022 19:57 (CET)
    • Reden: Is dit het?? Als er over deze meneer niks anders te vertellen valt dan de duur van zijn carrière dan is hij niet E. Sporters zijn toch niet automatisch vermeldenswaardig uit hoofde van hun beroep?