Gebruiker:Molder~nlwiki

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Hallo,

Mijn naam is Arne. Ik ben geboren in het jaar 1987 en afkomstig van Klerken. Ik ben student graduaat sociaal-cultureel werk aan Ipsoc-bijscholing. Eén van mijn modules binnen mijn studies is schrijven. De docent voor dit vak is Benedict Wydooghe. In het kader van dit vak had ik als taak om een nieuwe pagina aan te maken hier op wikipedia. Deze pagina is Fedasil. Ondertussen heb ik nog een tweede pagina aangemaakt: NBBM.

Lionel Messi in actie

Eén van mijn grootste passies is voetbal. Zelf speel ik bij zaalvoetbalclub Brouwershuys. Ik ben een grote fan van RSC Anderlecht. Ik ben dan ook bij alle thuismatchen aanwezig in het Constant Vanden Stockstadion. Verder ben ik op sportief vlak bezig met lopen, zwemmen en wielrennen.


Dj Carl Cox

Ik hou van muziek. Voornamelijk van stijlen als electro, dance, techno. Graag bezoek ik muziekevenementen. De laatste jaren bezocht ik dance events als I Love Techno, Laundry Day en Tomorrowland. Tomorrowland is voor de danceliefhebber het hoogtepunt van het jaar. Ik apprecieer ook muziek als hip hop, R&B en Rock. Zelf speelde ik 12 jaar gitaar. Door gebrek aan tijd ben ik hiermee gestopt.

Verder hou ik ook nog van films en reizen.


Om mijn doen en laten op wikipedia te volgen kun je terecht op deze link: laatste bijdragen.