Gebruiker:Natuur12/archief

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

tot mijn verbijstering zie ik dat de pagina over boomaantastingen is verwijderd. Dat bronvermelding niet adequaat zou zijn en er te stellige informatie op stond bestrijd ik. Er is zeer gedegen onderzoek gedaan naar onbekende boomaantastingen door WUR en PD. Als er tekstueel onvolkomenheden op de pagina voorkwamen moet dat worden aangepakt. Omdat ik zeer goed op de hoogte ben van dit onderwerp maak ik bezwaar tegen het verwijderen. Mij is niet duidelijk waarom u als enige beoordelaar bij machten bent een beslissing tit verwijdering te activeren.

Graag wil ik een inhoudelijk antwoord. Ook wil ik dat de pagina wordt teruggeplaatst. Eventueel kan ik met u over de inhoud van gedachte wisselen

Archief met alles voor 24-2-2013[bewerken | brontekst bewerken]

Verwijderingsnominatie Natte duinheide[bewerken | brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Natte duinheide dat is genomineerd door EmielH. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20120507 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 8 mei 2012 02:00 (CEST)

  • hallo Natuur 12 ik heb het artikel het succes en problemen van wikipedia ik heb hier maar EEN woord voor FLAUW, ik hoop dat je hierover is goed nagedacht hebt. Uit je mening over wikipedia maar ergens anders op. Ghgh (overleg) 5 feb 2013 20:54 (CET)
    • Zou je in het vervolg een nieuw kopje aan willen maken als je een nieuw onderwerp aansnijd op mijn overlegpagina? Overigens was iemand me voor met het plaatsen van het nuweg sjabloon. Mijn mening ging niet over Wikipedia maar over je artikel. Het is niet persoonlijk bedoeld. Natuur12 (overleg) 5 feb 2013 21:04 (CET)

Welkom[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo natuur12, ik zag dat je de pagina Femke Stoltenborg had genomineerd voor verwijdering. Je had dit ook keurig vermeld op de overleg van de gebruiker die het artikel aangemaakt heeft. Het is op wikipedia echter een gebruik nieuwe gebruiker welkom te heten. dit kan met de sjablonen {{hola}}, {{welkom}} of {{w}}. Als het een anonieme gebruiker betreft, kun je bij onzinbewerkingen en het aanmaken van onzinpagina's de sjablonen {{zandbak}} en {{berisping}} gebruiken. zie ook gebruikersboodschappen. Groet, Ctrl-alt-del (overleg) 6 feb 2013 19:10 (CET)

Opiniepeiling biercultuur[bewerken | brontekst bewerken]

Beste gebruiker, hierbij wil ik melden dat de opiniepeiling over de biercultuur herstart is waardoor gevraagd wordt uw mening, die gewaardeerd wordt, opnieuw in te vullen in de huidige opiniepeiling. Mijn excuses voor het verloop van deze peiling. Mvg DirkVE overleg 15 feb 2013 12:33 (CET)

Onbeschoft[bewerken | brontekst bewerken]

Ik vind dat het artikel weinig inhoud heeft. Ik zie dat je verder boorduurt. Oefenen kan in de zandbak he is van een zelden gelezen onbeschoftheid.

  1. Het is mijn artikel niet
  2. Verder borduren (met een o) deed ik niet, ik maakte een eerste aanzet tot een beginnetje.
  3. Een beginnende gebruiker met nauwelijks meer dan 200 edits die mij naar de zandbak wijst.

Werkelijk onbeschoft. 81.164.94.51 19 feb 2013 21:14 (CET)

  • Sorry, kennelijk heb ik op het verkeerde IP adres gedrukt. Die boodschap was voor de ander bedoelt. Foutje kan gebeuren niet. Overigens kan je me ook wat minder aanvallen benaderen. Dan bereik je een heel stuk meer. Even goede vrienden verder.

Natuur12 (overleg) 19 feb 2013 21:20 (CET)

  • Excuses aanvaard. Ik zie dat je verder boorduurt. Oefenen kan in de zandbak he vind ik persoonlijk ook wel een schoolvoorbeeld van "aanvallend benaderen". Vriendelijke groet 81.164.94.51 23 feb 2013 21:03 (CET)