Naar inhoud springen

Gebruiker:Shortymml/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Shortymml/Kladblok

Dit is het persoonlijke kladblok van Shortymml.

Een kladblok is een subpagina van iemands gebruikerspagina. Het dient als testruimte voor de gebruiker en om nieuwe artikelen of langere toevoegingen aan bestaande pagina's voor te bereiden.

Let op: je kladblok opslaan gaat met de knop 'publiceren'. De pagina wordt daarmee nog niet in de openbare encyclopedie geplaatst en blijft een kladpagina. De kladblokpagina is wel zichtbaar (voor iedereen met wat meer Wikipedia-ervaring) en mag dus geen onoorbare dingen bevatten, zoals auteursrechtschendingen.

Het is, ook in een kladblok, uitdrukkelijk niet toegestaan om zonder toestemming auteursrechtelijk beschermd materiaal van derden te publiceren.

Maya
Plaats uw zelfgemaakte foto hier
Algemene informatie
Volledige naam Maya Malika Van Der Laan
Bijnaam Mayizle ,Mayizie
Geboren 20 mei 2001
Land Nederland
Werk
Genre(s) Hiphop, R&B, pop, dance
Beroep Rapper, singer-songwriter
Invloed(en) Chris Brown, Rihanna, Will.i.am.
Portaal  Portaalicoon   Muziek

Maya Van Der Laan (Nederland,(Amsterdam), 20 mei 2001), beter bekend als Maya Van Der Laan, is een Nederland (Amsterdam) rapper en zangeres die werkt vanuit de Nederland (Amsterdam). Vanaf 2013 gaat Maya drie succesvolle mixtapes uit brengen. Maya wilt net zoals Will.I.Am liedjes uit brengen. Ze vindt zijn liedjes echt tof en houdt van die style .

Maya woont in Amsterdam. Houdt erg van kleding en is ook lekker gek. Ze voelt zich goed bij de liedjes van Will.I.Am. en wilt ook net zo een carrière als hem. Maar je weet nooit hoe ver iemand het schopt , dus is het nog afwachten.

(Binnenkort meer informatie)