Gebruiker:ThomasKuipers/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Dit is het persoonlijke kladblok van ThomasKuipers.
Een kladblok is een subpagina van iemands gebruikerspagina. Het dient als testruimte voor de gebruiker en om nieuwe artikelen of langere toevoegingen aan bestaande pagina's voor te bereiden.

Let op: je kladblok opslaan gaat met de knop 'publiceren'. De pagina wordt daarmee nog niet in de openbare encyclopedie geplaatst en blijft een kladpagina. De kladblokpagina is wel zichtbaar (voor iedereen die wat meer van Wikipedia) en mag dus geen onoorbare dingen te bevatten.

Het is, ook in een kladblok, uitdrukkelijk niet toegestaan om zonder toestemming auteursrechtelijk beschermd materiaal van derden te publiceren.
Enkele handige links: Spiekbriefje | Snelcursus

Andere testplaatsen: De algemene zandbak | De probeerpagina van de snelcursus | De sjabloonzandbak

https://nl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Te_beoordelen_pagina%27s
https://nl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Lijst_met_sjablonen_van_landen
https://nl.wikipedia.org/wiki/Gebruiker:ThomasKuipers/Handtekening
https://commons.wikimedia.org/wiki/Main_Page
https://nl.wikipedia.org/wiki/Categorie:Wikipedia:Sjablonen_infobox https://nl.wikipedia.org/wiki/Sjabloon:Co%C3%B6rdinaten


Beste anonieme gebruiker, de pagina XXX die door jou is aangemaakt is genomineerd voor verwijdering. De pagina bevat weinig zinvolle informatie en is op dit moment niet Wikipedia waardig. Ik hoop dat je begrijpt dat de informatie over dit onderwerp onvoldoende is en de inhoud uitgebreid moet worden wil het voldoende zijn voor Wikipedia. Als je het niet eens bent of nog vragen hebt kan je de pagina: Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst raadplegen. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op |de beoordelingslijst, op dit bericht of op mijn overlegpagina. Groet, ThomasKuipers overleg 3 mrt 2014 16:43 (CET)


Beste Wikix, de pagina Römer (artiestenfamilie) die jij hebt aangemaakt is genomineerd voor verwijdering en is op de beoordelingslijst te vinden. De pagina bevat naar mijn mening weinig toevoegende informatie, ik hoop dat je dat begrijpt. Als je het niet eens bent of als er nog onduidelijkheden zijn kan je de pagina: Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst raadplegen. Bij vragen en/of opmerkingen kun je eventueel commentaar achterlaten op de beoordelingslijst, op dit bericht of op mijn overlegpagina. Met vriendelijke groet, ThomasKuipers overleg 4 mrt 2014 20:37 (CET)