Harry van der Maas

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Harry van der Maas
Plaats uw zelfgemaakte foto hier
Algemene informatie
Geboren 1972
Partij SGP
Religie Bevindelijk gereformeerd
Politieke functies
2007-2015 Lid Provinciale Staten Zeeland
2015-heden Lid Gedeputeerde Staten Zeeland
Portaal  Portaalicoon   Politiek
Nederland

A.J. (Harry) van der Maas (1972) is een Nederlands politicus voor de Staatkundig Gereformeerde Partij. Sinds 2015 is hij lid van de Gedeputeerde Staten van Zeeland.

Biografie[bewerken]

Van 1990 tot 1994 doorliep Van der Maas de Pedagogische Academie voor Basisonderwijs van de Driestar Hogeschool te Gouda en van 2002 tot 2004 studeerde hij onderwijsmanagement aan de Windesheim Hogeschool te Zwolle. Hij was van 2007 tot 2015 lid van de Provinciale Staten van Zeeland en werkzaam als basisschooldirecteur en basisschoolmeester op verschillende scholen.

Sinds juli 2015 is Van der Maas namens de SGP werkzaam als lid van de Gedeputeerde Staten van Zeeland. In zijn portefeuille heeft hij mobiliteit, goederenvervoer, onderwijs, kenniseconomie, bestuur samenleving, handhaving, aanbesteding en inkoop, informatievoorziening en automatisering en facilitaire zaken. Hij volgde SGP'er George van Heukelom op als gedeputeerde en derde waarnemend Commissaris van de Koning. Hij de enige gedeputeerde namens de SGP, evenals destijds zijn voorganger.

Privé[bewerken]

Van der Maas is gehuwd en heeft twee kinderen.