Overleg:Catshuis

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Gebruiker:Frederik Beuk verwijderde onderstaande passage met het motief Compleet suggestieve tekst zonder concrete inhoud

Overheid in opspraak 2007[brontekst bewerken]

- In november 2007, drieëneenhalf jaar na de fatale brand in het Catshuis zijn er verontrustende vragen over de rol van de overheid. RTL Nieuws maakte aan de hand van wob-procedures, gesprekken en informatie van klokkenluiders een reconstructie van de fatale brand, en vond daarbij achtergehouden documenten, zware ambtelijke druk op een strafrechtelijk onderzoek en een muur van zwijgen.

ik heb daar op de volgende reactie: voor zover ik het overzie is dit een feitelijke presentatie. De overheid was, en is nog steeds, in opspraak. Is het wellicht gewenst om de bronducmenten harder te benoemen?

Als er geen reactie volgt herplaats en actualiseer ik het hierbovenstaande. Spiritus 29 feb 2008 19:53 (CET)[reageer]

herplaatst; het gepresenteerde is nog steeds aan de orde Spiritus 8 sep 2008 22:17 (CEST)[reageer]

Een encyclopedie, dus ook wikipedia, gaat dingen, die verleden tijd zijn. Het is geen actualiteitenrubriek. Daarom is het laatste gedeelte over catshuisoverleg 2012 eruit gehaald. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 212.255.24.36 (overleg · bijdragen)

Mee eens! - Paul-MD (overleg) 4 apr 2012 18:14 (CEST)[reageer]

Bron gevraagd: hoe dien ik de bron te vermelden?[brontekst bewerken]

Achter de zin 'Op deze locatie stond voorheen een boerderij, waarvan het woongedeelte hoogstwaarschijnlijk in het linkergedeelte van het gebouw is verwerkt.' wordt gevraagd om een bron. Die weet ik maar hoe dien ik deze in het artikel te verwerken? WikibastiAAN (overleg) 10 jul 2023 18:01 (CEST)[reageer]