Overleg:Electrische Museumtramlijn Amsterdam

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 1 maand geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Probleem met het archiveren van links in het artikel

Het geopend op 1915 slaat niet echt op de Museumtramlijn maar op de Haarlemmermeer lijn. Is het dan wel correct deze als openning datum noteren, dit kan voor verwaring zorgen. (Rckoenes)

  • Aangepast. mvg Spoorjan 26 apr 2011 11:31 (CEST)

Geweldig Rckoenes

tram[brontekst bewerken]

Officieel was het bij de ingebruikname in 1915 misschien een spoorlijn, maar mensen die er vroeger mee naar Aalsmeer reden noemden het een tram.
Links verschijnen blokjes, in Wikipedia:De Kroeg zal ik vragen, dat iemand wee hoe die weg kunnen worden gehaald.
ChristiaanPR (overleg) 11 okt 2013 10:08 (CEST)Reageren

Met de foto's in een galerij is er niets aan de hand. ChristiaanPR (overleg) 11 okt 2013 18:27 (CEST)Reageren
Ik heb tramlijn in lokaalspoorweg veranderd. Ht kan best zijn dat men destijds 'in de volksmond' van een tram sprak (daar is overigens geen enkele bron voor gegeven) maar de wettelijke status van de lijn is duidelijk: die werd geëxploiteerd als locaalspoorweg en niet als tramweg. Het zou dan m.i. onjuist zijn om in de infobox zonder verdere nuancering van een tramlijn te spreken. Paul B (overleg) 12 okt 2013 14:10 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Electrische Museumtramlijn Amsterdam. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 7 jan 2018 18:15 (CET)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 0 externe link(s) gewijzigd op Electrische Museumtramlijn Amsterdam. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 30 apr 2019 07:26 (CEST)Reageren

Probleem met het archiveren van links in het artikel[brontekst bewerken]

Hallo. Tijdens het archiefproces heeft het archief fouten gevonden voor een of meer sites die ik voor archivering heb ingediend. Hieronder heb ik de links opgenomen die een fout blijkt te bezitten met het volgende foutbericht.

Dit is de enige melding met betrekking tot deze links, en er wordt geen verdere poging genomen om de links te archiveren.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 22 mrt 2024 11:50 (CET)Reageren