Overleg:Henk van den Breemen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

De heer Van den Breemen (gen. b.d.) wenst in plaats van de afbeelding die is gebruikt, een alternatief voor te stellen: een foto in uniform die is gemaakt door de audiovisuele dienst van de Kon. Marine. Hij heeft mij verzocht hiervoor zorg te dragen. Omdat ik geen idee heb hoe ik een en ander voor elkaar moet krijgen, verzoek ik om hulp. Voor de duidelijkheid: het betreft een foto waarvan de rechten zijn vrijgegeven mits er sprake is van bronvermelding. Met groet en dank. Wim – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Wpost (overleg · bijdragen) 7 jan 2014 22:59‎

Beste meneer Post. U heeft deze vraag reeds gesteld op onze helpdesk en is aldaar ook beantwoord. Indien u een afbeelding hebt kunt u die uploaden naar Wikimedia Commons. De makkelijkste manier om dit te doen is via de UploadWizard. Let er wel op dat u toestemming moet hebben van de rechthebbende. Hij kan deze toestemming versturen naar permissions-nlwikimedia.org. Op deze pagina vindt u een voorbeelde-mail.
Het uploaden van een afbeelding die aan alle voorwaarden voldoet is geen garantie dat die ook in plaats van de huidige gebruikt zal worden. Ik neem daarbij in aanmerking dat de huidige afbeelding een portret van dhr. Van den Breemen betreft en hij dus toestemming zal hebben gegeven om deze foto te gebruiken. Openbaarmaking van een in opdracht gemaakt portret door de fotograaf/auteursrechthebbende is namelijk alleen toegestaan met instemming van de geportretteerde of indien dit zo is overeengekomen met de auteursrechthebbende. Heeft hij geen toestemming gegeven, dan kan hij op grond van zijn portretrecht verwijdering verzoeken. Hopelijk heb ik u hiermee voldoende geïnformeerd.
Vriendelijke groet, Woody|(?) 7 jan 2014 23:22 (CET)Reageren
Eveneens geantwoord op meneer Post's overlegpagina, waar de vraag ook was gesteld. Licentie moet geen probleem zijn aangezien werken van de KM, Mindef en Rijksoverheid vrij mogen worden gebruikt (ook de reden waarom de huidige foto er staat). Ik stel voor de discussie op zijn OP te houden. Groeten, Adnergje (overleg) 7 jan 2014 23:41 (CET)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Henk van den Breemen. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 15 aug 2017 23:45 (CEST)Reageren