Overleg:Herman Tjeenk Willink

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Wat weet ik nu va de man als ik niks van zijn privé achtergrond weet. Waar groeide hij op en in wat voor nest, wie waren zijn vrienden, en zijn leraren of andere voorbeelden. Wat en wie beïnvloedde zijn ideeën. Wat zijn z'n ideeën nu. Van welke jaarclub en welk dispuut was hij lid bij de Leidse studentenvereniging "Minerva" en welke mensen met politieke of economische macht of waren daar eveneens lid van?
Bovenstaande vraag is gesteld door IP 82.168.243.40.
Met welke bedoeling wilt u dat weten? S.I. ’Patio’ Oliantigna 9 sep 2010 11:52 (CEST)

En wat doet hij nu?[brontekst bewerken]

Enkele vragen die hierboven gesteld zijn, zouden moeten worden beantwoord om de persoon toe te lichten. En wat doet hij nu? In 2018 verscheen 'Groot denken, klein doen' van zijn hand [1]. Pvt pauline (overleg) 1 feb 2019 14:33 (CET)

Naam[brontekst bewerken]

Mag zijn achternaam ingekort worden, bijvoorbeeld zoals die van Sybrand [van Haersma] Buma? Hansung (overleg) 7 apr 2021 23:07 (CEST)

Het gebeurt vaak genoeg bij dubbele achternamen, maar bij Tjeenk Willink heb ik het nog nooit gehoord (anders dan Broekers-Knol met "TjeTjeTjeenk"). Sommige dubbele achternamen (bijv. ook Hirsch Ballin) worden volgens mij gewoon niet ingekort.JorisEnter (overleg) 7 apr 2021 23:09 (CEST)

Update nodig[brontekst bewerken]

Deze pagina heeft een update nodig, als ik afga op enkele voorbeelden zoals Koningin Beatrix, of Donner vice-voorzitter Raad van State.