Overleg:Janet (album)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Neutraliteit betwist[brontekst bewerken]

Dit artikel bevat betrekkelijk veel meningen die als feiten worden gepresenteerd. "Bronvermelding is een voorwaarde waaraan artikelen op Wikipedia moeten voldoen." (Overgenomen van WP:BRON). Om die reden is het van belang dat dit artikel verbeterd wordt d.m.v. ofwel het verwijderen van de subjectieve delen ofwel het toevoegen van referenties.

Hieronder enkele voorbeelden:

  • "Ze werd steeds serieuzer genomen door haar deelname als songwriter en producent."
  • "De Rock and Roll Hall of Fame betitelde het album als één van de invloedrijkste albums aller tijden."
  • "(...) en ze tekende een contract met een mega-deal van $32 miljoen. Hiermee werd ze toen de best betaalde artieste in de geschiedenis. Ze kreeg ook een zeer hoog percentage aan royalty's, te weten 22% voor elk verkocht album."
  • "In een ander tijdschrift benadrukte ze opnieuw waarom haar achternaam achterwege is gebleven en waarom ze niet met familieleden wilde werken."
  • "Dit werd de beroemdste cover in de geschiedenis van het blad."

--Mathonius 25 feb 2010 23:44 (CET)Reageren

Neutraliteit[brontekst bewerken]

De punten zijn verbeterd, dus het kopje is overbodig geworden. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 77.167.76.74 (overleg · bijdragen)

Beste gebruiker, dat ben ik niet met je eens. Weliswaar zijn er referenties aan toegevoegd, maar het artikel bevat nog steeds (teveel) subjectieve en niet te verifiëren beweringen. Ik zal hieronder opnieuw een overzicht geven van beweringen die naar mijn mening niet neutraal zijn:
  • "Hoewel ze tijdens haar doorbraak een voorbeeld was van seksuele onthouding (...)".
  • "Ze werd steeds serieuzer genomen door haar deelname als songwriter en producent."
  • "De janet. World Tour, die ze deed ter promotie van het album, kreeg positieve kritiek vanwege Jackson's extravagante manier van optreden."
  • "Het vorige album Rhythm Nation 1814 was muzikaal gezien een innovatieve productie en droeg bij aan de ontwikkeling van R&B-muziek."
  • "De altijd zeer beschermde Jackson veranderde in korte tijd van een onzekere zangeres naar een zelfverzekerde superster."
  • "Ze had hard genoeg gewerkt om te bewijzen dat ze geen eendagsvlieg was."
  • "In september van 1993 werd de cover van de Rolling Stone gesierd met een 'topless' Janet. Dit werd één van de beroemdste covers in de geschiedenis van het blad."
Met vriendelijke groet, Mathonius (overleg) 31 mrt 2010 10:55 (CEST) PS: Wil je voortaan alsjeblieft ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.Reageren

-NPOV[brontekst bewerken]

NPOV sjabloon verwijderd na 6 jaar. Subjectieve en niet te verifiëren beweringen gesnoeid. - Aiko 25 apr 2016 18:03 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Janet (album). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 17 apr 2019 17:05 (CEST)Reageren