Overleg:Joshua Livestro

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door Kattenkruid in het onderwerp Zelfpromotie?

Snurkend VVD-lid?[brontekst bewerken]

Enige uitleg lijkt geboden. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Koosg (overleg · bijdragen)

Zelfpromotie?[brontekst bewerken]

Beste Joshua Livestro,

Wat een aanstellerige tekst. Ik ben conservatief en gereformeerd, klinkt bijna vanzelfsprekend.Dat wilt u toch graag dat wij dat weten. U maakt geen goede indruk door deze tekst op het internet te zetten. Wij lachen er een beetje over.De man wil blijkbaar aandacht en vindt zich zelf interessant. Ook nog met Frits Bolkestein gewerkt. Net als Geert Wilders.Niet echt iets om trots op te zijn. Alleen had die slechts een HAVO gedaan.Neem uzelf serieus en verander de tekst. Is zo genant voor uzelf!

Drs K.Derksen, Historicus en iets ouder en wijzer. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 92.110.223.109 (overleg · bijdragen)

Het is niet de bedoeling dat mensen op Wikipedia over zichzelf schrijven. Kattenkruid (overleg) 24 jul 2017 02:34 (CEST)Reageren

Dergelijke zinnen zonder bronvermelding en met subjectieve waarden lijken zelf of in opdracht te zijn toegevoegd:

  • "Tijdens zijn studietijd in Leiden was Livestro een actief dammer."
  • De website geeft commentaar op en achtergronden bij de actualiteiten en heeft een aantal bekende bloggers, zoals Bart Jan Spruyt en Arend Jan Boekestijn.
  • Op 18 september 2014 lanceerde Livestro samen met Annabel Nanninga en enkele andere bekende conservatieve opiniemakers het online magazine Jalta.nl

Nivelheim (overleg) 28 jun 2017 07:25 (CEST)Reageren