Overleg:Kasstroom

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Samenvoeging[bewerken]

Dit artikel is op 4 januari 2013 samengevoegd met Cashflow. Het samengevoegde artikel is gebaseerd op een opzetje door Gebruiker:Knowalles, Een deel van de tekst is overgeheveld naar Kasstroomoverzicht. Onderstaand overleg is afkomstig van Overleg:Cashflow en is hierheen verplaatst ter archivering. Jvhertum (overleg) 4 jan 2013 11:49 (CET)

Begin gearchiveerd overleg[bewerken]

Geen verschil met kasstroom[bewerken]

Is er bezwaar om dit artikel samen te voegen met het artikel kasstroom? De artikelen betreffen exact hetzelfde onderwerp. Met liefdevolle groet, Knowalles 15 dec 2012 16:25 (CET)

Hier een samengevoegde (en meer gestructureerde) versie: http://nl.wikipedia.org/wiki/Gebruiker:Knowalles/Kladblok/Kasstroom Met liefdevolle groet, Knowalles 16 dec 2012 12:24 (CET)

Offtopic[bewerken]

Voor dit soort voorstellen is een aparte pagina: Wikipedia:Samenvoegen. Het is de bedoeling dat een samenvoegverzoek eerst daar geplaatst wordt. Als er na een paar weken voldoende steun voor is, kun je zelf samenvoegen of iemand anders dat laten doen. De Wikischim (overleg) 16 dec 2012 19:38 (CET)
Nee hoor, het is me in het verleden door een moderator reeds bevestigd dat het ook via deze weg kan.
Om het inhoudelijke overleg hierdoor niet te laten verstoren heb ik dit even een apart kopje gegeven.
Met liefdevolle groet, Knowalles 16 dec 2012 20:11 (CET)
Verzoeken tot samenvoegen gaan standaard via de genoemde pagina, omdat er altijd eerst over gediscussieerd moet worden. Ik kan me niet voorstellen dat een mod je ooit iets anders heeft verteld. Dus ofwel je plaatst het verzoek tot samenvoegen daar, of je doet verder niets op dit artikel en op kasstroom dat met het idee van samenvoegen te maken heeft. De Wikischim (overleg) 16 dec 2012 20:17 (CET)
Lees bovenstaand bericht nog eens: deze werkwijze is goedgekeurd. Wat jij er verder van mag vinden zal me jeuken. Verder heb ik je al eens verzocht mij niet te volgen op Wikipedia, volgens mij ben je zelfs recent geblokkeerd voor het volgen van een gebruiker die dat als hinderlijk ervoer. Stop er dus eens mee. Met liefdevolle groet, Knowalles 16 dec 2012 20:39 (CET)
Ik "volg" je echt niet hoor, als jij je op een normale manier aan de hier geldende afspraken houdt. Doe je dat niet, dan is het zeer logisch dat anderen zich daarmee gaan bemoeien. De Wikischim (overleg) 16 dec 2012 20:42 (CET)
Nee en die andere gebruiker volgde je ook 'echt niet'. Vandaar de blokkade. Maar goed, de rest van je bijdrage is ook weer onjuist (het herhalen maakt het echt niet minder onjuist), dus graag alleen nog inhoudelijk overleg over de samenvoeging (waar je je overigens alles behalve verplicht toe hoeft te voelen om aan bij te dragen; zoek gerust een artikel op van een andere gebruiker die je volgt).
Met liefdevolle groet, Knowalles 16 dec 2012 20:48 (CET)

Einde gearchiveerd overleg[bewerken]