Overleg:Lange telling

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Ik heb de veranderingen van een anonyme gebruiker teruggedraaid omdat ze m.i. een achterhaalde kijk op de datum 13.0.0.0.0 weerspiegelen. De wijzigingen waren zonder opgaaf van redenen of discussie van bronnen gedaan. Jcwf 21 dec 2003 18:20 (CET)

De uitleg over de oorsprongsdatum met 20 keer opeenvolgend 13 is totaal niet te begrijpen, en maakt het artikel bovendien onnodig ingewikkeld. Daarom heb ik hem weggehaald.

Grote Cyclus[bewerken]

Het begrip wordt zonder uitleg gebruikt. Welke vermenigvuldiging heeft de 'Grote Cyclus'als uitkomst?77.162.130.139 28 sep 2008 22:32 (CEST)

Ik vraag me af of de zin "Elke keer dat een Grote Cyclus afloopt, heeft er in de geschiedenis een grote natuurramp plaatsgevonden: misschien de zondvloed, een ijstijd, etc." wetenschappelijk wel zo verantwoord is. - De voorgaande niet ondertekende opmerking werd toegevoegd door 129.125.10.174 (overleg|bijdragen)

Bedankt voor je suggestie! Als je denkt dat een artikel verbeterd kan worden, schroom dan niet om het zelf te doen. Wikipedia is een wiki, dus iedereen kan bijna elk artikel bewerken door simpelweg op de bewerk-knop bovenaan de pagina te klikken. Je hoeft niet eens in te loggen (hoewel er vele redenen zijn om dat wel te doen). De Wikipedia-gemeenschap moedigt je aan om niet te aarzelen om een zinvolle bijdrage te leveren. Het is niet erg als je een foutje maakt – er is een grote kans dat ze snel opgespoord en verholpen zullen worden. Als je niet zeker weet hoe je precies een pagina moet bewerken, lees dan Help:Uitleg of probeer het uit in de zandbak. Nieuwe gebruikers zijn altijd welkom.
Blessed are the peacemakers.jpgMan!agO Blessed are the peacemakers.jpg 14 okt 2009 12:31 (CEST)