Overleg:Luchtbegrafenis

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Foto's zijn nogal schokkend, ik had liever die foto's niet gezien of een waarschuwing voor de foto's – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 82.171.249.114 (overleg · bijdragen)

Ik heb een aantal foto's enige tijd gelee in dit artikel geplaatst. Ik kan me voorstellen dat de foto's als schokkend worden ervaren. Desalniettemin heb ik ze er wel ingeplaatst omdat ze naar mijn mening illustratief van toegevoegde waarde zijn. Daarnaast zou het hier weglaten van mogelijk als schokkend te ervaren materiaal, naar mijn mening op de encyclopedie een glijdende schaal in werking zetten, waarbij we eindigen met censuur. Om in brede context een voorbeeld te noemen, menig moslim kan het als schokkend ervaren dat in het artikel Mohammed afbeeldingen staan met zijn gezicht. Anderen vinden weer dat (mogelijk) pornografisch afbeeldingen niet op Wikipedia & co thuishoren etc. Gooi gerust een kwartje op op WP:Helpdesk of WP:Kroeg om eens breder te kijken hoe ermee om te gaan. Mvg Sonty (overleg) 6 aug 2011 18:41 (CEST)Reageren
=================[brontekst bewerken]

In feite kent Tibet drie manieren van "begrafenis". Behalvve het lichaam geven aan de gieren kan het ook aan de vissen, dus een waterbegrafenis. De keuze tussen die twee manieren is een praktische en is afhankelijk van de plaats waar de overlevende woont: In de bergen of aan het water. De derde manier is bijzetten in een stoepa, maar dat is voorbehouden aan hoge geestelijken.

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Luchtbegrafenis. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 22 jul 2017 07:08 (CEST)Reageren