Overleg:Marcel van Dam

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

POV en incompleet[brontekst bewerken]

De sectie over de PVDA is niet compleet - graag meer opmerkingen over wat Van Dam heeft gedaan en bereikt tijdens zijn PVDA avontuur. De fixatie op de verkiezingen 2006 staat in contrast tot de onderbelichting van wat Van Dam daarvoor heeft betekend binnen de PVDA.

De sectie kritiek is ongenuanceerd en niet voldoende toegelicht. Graag meer informatie over de ideeen en uitspraken die Van Dam distancieren van zijn tegenstanders.

Over het algemeen lijkt deze pagina subjectief. 80.99.56.234 23 nov 2006 10:35

Zoals het motto hier luidt: voelt u vrij en gaat uw gang - liefst wel met bronvermelding. Verrekijkerpraatjes? 23 nov 2006 23:31 (CET)[reageer]

De kritiek sectie heeft geen bronvermelding, en de uitdrukking 'in de volksmond' is wat de Engelse Wikipedia 'weasel words' noemt. Een Google op 'vandammen' met Nederlands als doeltaal geeft slechts 1 link op de eerste pagina die niet direct naar dit artikel verwijst, en 2 of 3 andere die dit artikel als bron opgeven.

Tenzij er iemand meer fundering voor deze sectie geeft stel ik voor hem te verwijderen. Zonder tegenbericht zal ik hier volgende week toe overgaan. Mvdwege 2 jan 2007 01:09 (CET)[reageer]

OK, geen reacties gehad, ik verwijder de kritiek sectie wegens geen bronnen. Wikipedia is geen forum voor anoniem schelden. Mvdwege 12 jan 2007 21:45 (CET)[reageer]

Opvolgers "De Ombudsman"[brontekst bewerken]

In het lemma werd aangegeven wie er allemaal bij de VARA ombudsman zijn geworden na het vertrek van Van Dam bij het tv-programma met die naam. Dat is irrelevant voor het lemma voor dat over Marcel van Dam gaat. Wie allemaal zijn opvolger is geweest, kan vermeld worden in het lemma over het tv-programma. Voorgaande is niet bedoeld als overleg, maar ter verduidelijking waarom ik zojuist e.e.a. aangepast heb. mvg. Happytravels (overleg) 24 jan 2016 09:06 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Marcel van Dam. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 21 feb 2018 13:31 (CET)[reageer]

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Marcel_van_Dam zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 28 mrt 2022 07:19 (CEST)[reageer]

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.