Overleg:Midyat (stad)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Auteur[bewerken]

Bron : www.midyat.us Auteur : Yakup Cekici Datum : 1 Januari 2006 Ik ben dezelfde auteur als de geen van de bron. Gebruiker:Midyat

yakup, ksifo. aramese exiliarch hiero! ;) kweenie of je bericht voor mij bedoeld was, maar had alleen een stukje tekst van midyat.nl toegevoegd vóór die andere 2 alinea's die wsch. van jou waren (bij de 1e had ik geen bronvermelding geplaatst - was toch door mij geschreven - 2e stukje zat sowieso al geen bronvermedling bij, wel 2 links onderaan) & stukje tekst onder de 1e foto geplaatst. midyoyo, a/d andere kant van nld - De voorgaande niet ondertekende opmerking werd toegevoegd door Midyoyo (overleg|bijdragen) .
Hai Aramese Exiliarch, Eigenlijk weet ik niet zo goed wat je bedoelt, maar ik heb mijn tekst geschreven en bron en auteur vermeld (een hele tijd terug al), ik stel het zeer op prijs dat je hebt aangevuld of opgevuld, zou je me nog eens kunnen vertellen welk bericht je bedoelt ... want ik weet eigenlijk niet waar je het over hebt. Ik ontdek net pas dat die pagina gewijzigd is sinds ik hem geschreven had. Groetjes Yakup - De voorgaande niet ondertekende opmerking werd toegevoegd door Midyat (overleg|bijdragen) .

Verwijderingsnominatie Afbeelding:Midyat.jpg[bewerken]

Een of meerdere afbeeldingen, Afbeelding:Midyat.jpg, die gebruikt worden op deze pagina of overlegpagina, zijn genomineerd voor verwijdering, zie Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20070228. --E85Bot 1 mrt 2007 02:06 (CET)

Vraag[bewerken]

Waarom wordt mijn link telkens verwijdert ? Ik ben dit onderwerp begonnen met als bron de website die ik heb, telkens als ik een linkje plaats word hij verwijdert ... Mijn afbeelding en die van Aramese Ex.... is ook verwijdert. - De voorgaande niet ondertekende opmerking werd toegevoegd door Midyat (overleg|bijdragen) .

Hallo Midyat, het artikel is door jou gestart en inmiddels al bijgewerkt, aangevuld en herschreven door vele mensen en is geen bron naar de site die je bedoelt. De site link die je steeds probeert terug te plaatsen is een doorlink naar een commerciële gesponsorde site en dat betekent dat hij niet op Wikipedia thuishoort. Je afbeelding weet ik niet precies wat de reden is van verwijdering - mogelijk had je hem niet vrijgegeven compleet voor gebruik? Je kunt opnieuw foto's uploaden als je dan maar een goede complete licentie invult. Ik heb inmiddels al van commons drie foto's in het artikel geplaatst. Met vriendelijke groet, Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 22 aug 2007 14:21 (CEST)

Midyat[bewerken]

verplaatst van Overleg:gebruiker MoiraMoira
Beste MoiraMoira,

De Arameeërs staan in verbinding met hun geloof netzoals Yezidi's bijvoorbeeld zo ben je automatisch als Arameeër ook Syrisch Orthodox

Fijne avond – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door GabrielOromoy (overleg · bijdragen)

Nee. Niet iedereen die een bepaalde religie aanhangt behoort automatisch tot een bepaalde bevolkingsgroep. Vice versa is niet iedereen die tot een bepaalde bevolkingsgroep behoort aanhanger van een bepaalde religie. Er wordt helaas door vele one issue accounts doorgaand de Aramese zaak point of view gepusht en prominent geplaatst in allerlei artikelen. Dat is hier beslist niet de bedoeling. Dit is een encyclopedie. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 5 apr 2016 21:40 (CEST)