Overleg:Rode bosmier

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Behalve de Kale rode bosmier (Formica polyctena) en de Behaarde rode bosmier (Formica rufa) bestaat ook nog de Zwartrugbosmier ( Formica pratensis ).

Ook de Bloedrode roofmier ( Formica sanguinea ) is een algemeen voorkomende mier van zand- en heidegronden. Naar het uiterlijk kan zij verward worden met onze bosmieren . – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 84.81.75.228 (overleg · bijdragen)

Bedankt voor je suggestie! Als je denkt dat een artikel verbeterd kan worden, schroom dan niet om het zelf te doen. Wikipedia is een wiki, dus iedereen kan bijna elk artikel bewerken door simpelweg op de bewerk-knop bovenaan de pagina te klikken. Je hoeft niet eens in te loggen (hoewel er vele redenen zijn om dat wel te doen). De Wikipedia-gemeenschap moedigt je aan om niet te aarzelen om een zinvolle bijdrage te leveren. Het is niet erg als je een foutje maakt – er is een grote kans dat ze snel opgespoord en verholpen zullen worden. Als je niet zeker weet hoe je precies een pagina moet bewerken, lees dan Help:Uitleg of probeer het uit in de zandbak. Nieuwe gebruikers zijn altijd welkom. Kleuske 15 mei 2010 22:31 (CEST)