Overleg:Usain Bolt

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Geachte mede wikiboys,

Ik probeer het werkelijk gewicht van Usain Bolt in te voeren, maar jullie veranderen het de hele tijd terug. Dat vind ik niet aardig. Hier bron: http://www.bbc.co.uk/sport/olympics/2012/athletes/82f5db84-0591-49ee-b6f4-a1d26e9381fb En nou niet meer terug veranderen aub.

So long Gayboys. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 82.173.90.234 (overleg · bijdragen)

Nu ben ik geen wikiboy, maar het zou wellicht mogelijk zijn dat, als u de bron die u hier geeft, ook in de bewerkingssamenvatting of (als referentie) in het artikel zelf had vermeldt, e.e.a. niet was gebeurd. Wikiboys worden er namelijk niet op geselecteerd of ze gedachten kunnen lezen. De meesten, raar genoeg, kunnen dat ook niet. Tjuus Kleuske (overleg) 9 aug 2012 17:24 (CEST) (wikimevrouw).Reageren

Sorry hoor wikimevrouw,

Ik kan niks er niks aan doen dat ik niet zo slim ben, maar ik weet niet hoe je zon bron toevoegt. Het nieuwe gewicht klopt nog steeds niet, op de olympische spelen is hij op nieuw gemeten en gewogen. Dit is op zijn persoonlijke pagina nog niet bijgewerkt. Op de pagina die ik gestuurd heb is dit wel gebeurd. Verander dus aub 94 kg maar weer terug naar 93 kg. Zn lengte klopt ook niet, dit is 1,96 m en niet 1,95.

Groetjes, Wikihelper

Ik ben wel een boy, echter niet gay, dat is niet zo aardig van je om ons zo hier aan te spreken! Op de eigen website (http://usainbolt.com/bio/) staat een gewicht van 94 Kg en een lengte van 1.95 m, dat heb ik inmiddels ook in het artikel gezet. Het lijkt me dat Usain zelf het wel het beste zal weten. En het gewicht is nu ook niet zo belangrijk, als hij na de spelen een frikandeletje of tig eet, is hij zo weer een kilo zwaarder. Als je dit soort informatie wijzigt, zet dan ook even in de bewerkingssamenvatting waar je die informatie vandaan hebt, dan is dat voor de anderen te controleren. Look Sharp! 9 aug 2012 17:29 (CEST)Reageren
Je kunt de website waar je je informatie vandaan haalt, in de "samenvatting" zetten. Dat volstaat meestal. Verder is het soms handig te kijken hoe het in andere artikelen geregeld is en als klap op de vuurpijl hebben we een handleiding en een Helpdesk. HTH, HAND. Kleuske (overleg) 9 aug 2012 17:34 (CEST)Reageren

Laat maar, ik probeer ook eens te helpen. Het verschil was ongeveer 8 kg, dit lijkt mij redelijk veel. Het gewicht klopt nu nog steeds niet. Als je de Olympische Spelen volgt dan zie je voor iedere race hoeveel hij weegt en hoe groot hij is. Ik denk dat de mensen die hem wegen en meten het wel het beste weten maar dat kan aan mij liggen. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 82.173.90.234 (overleg · bijdragen)PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Bedankt voor het neerzetten van dat referentie ding, nu kan ik mijn eigen bron daarin zetten. Zoals je ziet is dit het meest recentste. Bedankt voor jullie medewerking, NOT! De volgende keer los ik het zelf wel op.

Biografie wijzigen??[brontekst bewerken]

Kan iemand zijn biografie wijzigen? Zoals het er nu bij staat vindt ik het een beetje rommelig. Het staat m.i. netter als zijn prestaties apart worden vermeldt. Dus een kopje met Olympische Spelen en een kopje van zijn overige deelnames.

Met groeten,SH'64 20 aug 2016 11:50 (CEST)

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Usain Bolt. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 13 sep 2017 05:43 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Usain Bolt. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 4 okt 2017 18:54 (CEST)Reageren