Overleg:Validisme

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Weg of verbeteren.[bewerken]

5 bronnen, namelijk Yvette den Brok, Yvette den Brok, Yvette den Brok, Yvette den Brok en Yvette den Brok. Statements als "In de Westerse cultuur ... zien mensen liever niet onder ogen dat beperkingen bij het leven horen" behoeven wel iets meer bronnen, ook liefst van iemand met een wetenschappelijke opleiding ipv een HBO kindercoach aan een opleiding die verder grossiert in studies als kruidentherapie, Reiki Master en magnetiseren.

Weg mag ook. Joepnl (overleg) 1 jan 2018 18:20 (CET)

Waar ik het begrip op internet ook aantref, er is altijd wel een relatie met Den Brok of dit artikel op Wikipedia. Een gezaghebbende onafhankelijke bron met een definitie is inderdaad zeer gewenst om het artikel te kunnen laten voortbestaan. JanB46 (overleg) 1 jan 2018 18:37 (CET)
Opmerking Opmerking: ik heb in ieder geval de versie uit 2005 als één bron opgevoerd (die vier keer gebruikt wordt), al blijft gissen waar in dit 159 pagina's tellende boek welk feit onderbouwd wordt. Het hierboven aangehaalde wordt daarmee echter (uiteraard) niet verholpen. Richard 12 jul 2018 15:53 (CEST)