Overleg Wikipedia:Stemlokaal/Benaming van enkele Amerikaanse steden/Bezoekers

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Wat moet ik nu met zo'n lijstje als Cleveland of Philadelphia? Op welke wijze zou Amman of een president met een voornaam achternaam een reden zijn om Cleveland en Philadelphia een dp te maken? Het aantal bezoekers aan dergelijke pagina's zegt toch helemaal niets over de wijze waarop een bezoeker daar terecht is gekomen? Ik kom op Amman terecht als ik op Jordanië op de hoofdstad klik, niet via een dp Philadelphie, voor de president geldt ws iets soortgelijks. Peter b (overleg) 3 feb 2012 21:44 (CET)[reageer]

Daar kun je de waarde aan hechten die je eraan wil hechten: het is bedoeld als service. Je zou bijvoorbeeld wat je niet mee wil tellen op 0 kunnen zetten en "toon bewerking ter controle" klikken.
Philadelphia Bezoekers %
Philadelphia (Pennsylvania) 8491 82
Amman (stad) 0 0
Philadelphia (film) 1717 16
Philadelphia (kaas) 40 0
Totaal 10248
  • Gemeten over latest90.
  • 824 (6%) bezoekers voor dp
Als je denkt dat het behulpzaam is kan je ook alternatieve staatjes erbij plaatsen, of een korte samenvatting van je bevindingen neerzetten.
Het tweede is natuurlijk nog door de gemeenschap te bepalen: wat mee te nemen bij toepassing van de "objectieve methode". Wat mij betreft alles wat terecht op die dp staat. (er staat heel veel onterecht op dp's, maar de president en de oude stad behoren daar denk ik niet toe.) — Zanaq (?) 3 feb 2012 22:41 (CET)
Ik heb je suggesties verwerkt, daarbij niets suggererend over de wijze waarop een bezoeker daar terecht is gekomen. — Zanaq (?) 3 feb 2012 23:40 (CET)

Bedankt, de commentaarregel bij Cleveland mag overigens wmb wel vetter, ik zie op de stempagina verwijzingen naar de president en bezoekersaantallen. Er is echter geen enkele reden om voor het onderscheid tussen de stad in Ohio en de president een haakjes constructie te maken. Peter b (overleg) 4 feb 2012 09:07 (CET)[reageer]

Als je denkt dat duidelijkheid daarmee gediend is kan je het groter maken, maar ik denk dat men slim genoeg is om de cijfers te interpreteren, zelfs als die opmerking er niet stond. Of er reden is voor haakjes is juist waar de gemeenschap nu een uitspraak over mag doen. — Zanaq (?) 4 feb 2012 12:33 (CET)