Overleg gebruiker:188.205.38.5

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Waarschuwing organisatie Waarschuwing - vanuit deze organisatie is vandalisme gepleegd op Wikipedia

Beste anonieme gebruiker, momenteel surft u via het netwerk van uw organisatie. Iemand heeft vanaf hier vandalisme gepleegd op Wikipedia. Door het mogelijk grote aantal gebruikers achter dit IP-adres is het mogelijk dat deze waarschuwing voor iemand anders bedoeld is. Als u niets met het vandalisme te maken hebt moedigen wij u aan uw verworven kennis op Wikipedia te plaatsen. Voel u vrij en ga uw gang!

Maar: als u iemand bent die bewust fouten of beledigende opmerkingen in Wikipedia-artikelen maakte, dan geldt deze waarschuwing.
Wanneer het vandalisme doorgaat kan besloten worden de internetaansluitng te blokkeren. Iedereen die via deze aansluiting inlogt kan dan niets meer wijzigen. Het lezen van de encyclopedie is wel nog mogelijk. Wilt u niet gestoord worden door de blokkades dan kunt u een gebruikersnaam aanmaken (niet via dit IP-adres). Verantwoordelijken binnen deze organisatie kunnen hier verdere informatie krijgen: Informatie voor beheerders van publieke computers.

Standaardbrief in geval van vandalisme
  1. 23 jul 2014 17:54 (CEST) Ongewenste bewerking op pagina De Volewijckers
  2. 12 apr 2015 18:33 (CEST) Ongewenste bewerking op pagina Tand (mens)
  3. 12 apr 2015 18:35 (CEST) Nogmaals
  4. 14 jul 2016 10:32 (CEST) Meervoudig (zelf hersteld) vandalisme op pagina Affiliate marketing
  5. 5 okt 2016 14:52 (CEST) Aanmaak onzinpagina Joop Sa*
  6. 2 feb 2017 15:03 (CET) Ongewenste bewerking op pagina Magic Mike
  7. 17 feb 2017 12:57 (CET) Ongewenste bewerking op pagina Oldebroek
  8. 24 apr 2018 13:36 (CEST) Cyberpesten op Hoogbegaafdheid

OWIOS[bewerken]

Beste bewerker. Ik heb uw tekstdump van de site van OWIOS (hier te vinden) verwijderd van het artikel OWIOS. Op de tekst die u toevoegde zit copyright en kan daarom niet gebruikt worden voor plaatsing op Wikipedia. Daarnaast past een tekst zoals die op de website van een vereniging staat niet een-op-een op Wikipedia. De tekst kan wel gebruikt worden om in eigen woorden een stuk geschiedenis toe te voegen. Mvg, MatthijsWiki (overleg) 10 feb 2017 13:19 (CET)

Elwin Hulsink[bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik zag dat u een artikel hebt geschreven over Elwin Hulsink. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Deze sporter is niet encyclopedisch relevant helaas op dit moment. Mocht hij doorbreken en op het hoogste niveau gaan uitkomen dan pas. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en wegingscriteria of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 10 feb 2017 13:27 (CET)