Overleg gebruiker:212.123.26.150

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Waarschuwing organisatie Waarschuwing - vanuit deze organisatie is vandalisme gepleegd op Wikipedia
Stad Gent (BE)

Beste anonieme gebruiker, momenteel surft u via het netwerk van uw organisatie. Iemand heeft vanaf hier vandalisme gepleegd op Wikipedia. Door het mogelijk grote aantal gebruikers achter dit IP-adres is het mogelijk dat deze waarschuwing voor iemand anders bedoeld is. Als u niets met het vandalisme te maken hebt moedigen wij u aan uw verworven kennis op Wikipedia te plaatsen. Voel u vrij en ga uw gang!

Maar: als u iemand bent die bewust fouten of beledigende opmerkingen in Wikipedia-artikelen maakte, dan geldt deze waarschuwing.
Wanneer het vandalisme doorgaat kan besloten worden de internetaansluitng te blokkeren. Iedereen die via deze aansluiting inlogt kan dan niets meer wijzigen. Het lezen van de encyclopedie is wel nog mogelijk. Wilt u niet gestoord worden door de blokkades dan kunt u een gebruikersnaam aanmaken (niet via dit IP-adres). Verantwoordelijken binnen deze organisatie kunnen hier verdere informatie krijgen: Informatie voor beheerders van publieke computers.

Standaardbrief in geval van vandalisme
Dossier 2007-2013
 1. 18 dec 2012 15:48 (CET) Ongewenste bewerking op pagina Hestia (mythologie)
 2. 4 apr 2013 11:14 (CEST) bronloze getalswijziging op pagina Jelle Frencken
 3. 6 jun 2013 15:00 (CEST) Ongewenste bewerking op pagina Gebruiker:Dirk Willaert
 4. 4 jul 2013 14:58 (CEST) Ongewenste speculatiebewerking op pagina Kabinet van de Koning (België)
 5. 4 jul 2013 15:03 (CEST) bronloze speculatie op pagina Frans van Daele
  • blok - 1 week
 6. 8 nov 2013 11:57 (CET) Ongewenste bewerking op pagina SMART-principe
 7. 8 nov 2013 11:58 (CET) Ongewenste bewerking op pagina Kroonorde (België)
 8. 3 jun 2014 11:45 (CEST) Ongewenste bewerking op pagina Mule Jenny
 9. 29 aug 2014 09:06 (CEST) Ongewenste bewering op pagina Sporza (multimedia)
 10. 5 feb 2015 12:41 (CET) Ongewenste bewerking op pagina Edward Anseele
 11. 25 mrt 2015 09:21 (CET) Geklieder op pagina Kristien Dieltiens
 12. 11 mei 2016 10:09 (CEST) Ongewenste bewerking Strooiwagen.
 13. 31 okt 2017 14:25 (CET) Ongewenste bewerking op pagina Sven Jacobs
 14. 22 nov 2017 12:57 (CET) Ongewenste bewerking op pagina Broodje smos
 15. 22 nov 2017 13:01 (CET) Nogmaals
 16. 8 feb 2019 11:45 (CET) Ongewenste bewerking op pagina Tania Leon
 17. 6 mei 2019 16:47 (CEST) Promo op Gravensteen (Gent)
 18. 21 jun 2019 14:09 (CEST) Ongewenste bewerking op pagina Steniging van de Duivel

Verwijderingsnominatie Senior obligatie[bewerken]

Beste gebruiker, één of meerdere pagina's die vanaf dit ip-adres zijn gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Senior obligatie. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080408 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als je vragen hebt, kun je die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 9 apr 2008 02:05 (CEST)

Verwijderingsnominatie Tom balthazar[bewerken]

Beste gebruiker, één of meerdere pagina's die vanaf dit ip-adres zijn gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Tom balthazar. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080425 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kunt u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 26 apr 2008 02:12 (CEST)

Werk in Uitvoering-nominatie Brugse Poort[bewerken]

Beste gebruiker, één of meerdere pagina's die vanaf dit ip-adres zijn gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Brugse poort. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080526 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als je vragen hebt, kun je die stellen op Help:Helpdesk. Tosty 82 26 mei 2008 14:44 (CEST)

Verwijderingsnominatie Brugse Poort[bewerken]

Beste gebruiker, één of meerdere pagina's die vanaf dit ip-adres zijn gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Brugse Poort. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080526 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kunt u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 27 mei 2008 02:03 (CEST)

Verwijderingsnominatie Futurama festival[bewerken]

Beste gebruiker, één of meerdere pagina's die vanaf dit ip-adres zijn gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Futurama festival. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080826 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kunt u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 27 aug 2008 02:12 (CEST)

Verwijderingsnominatie God bullies[bewerken]

Beste gebruiker, ik heb je artikel God bullies ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd, omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Denk er ook om dat je geen reclame mag maken, niet zomaar teksten van andere bronnen mag overnemen en dat je altijd objectief moet blijven.

Op de lijst met te verwijderen artikelen staan alle genomineerde artikelen met de reden voor het verwijderverzoek. Over twee weken wordt het artikel verwijderd, tenzij het dusdanig wordt aangepast dat het verzoek door een medegebruiker kan worden ingetrokken. Wanneer je denkt dat het artikel compleet in orde is, vermeld dat dan op de genoemde lijst.

Voor vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk of (als je er echt niet uitkomt) onderaan mijn overlegpagina.

Vriendelijke groeten,

Erik'80 · 23 feb 2009 16:58 (CET)

Graciosa (Canarische Eilanden)[bewerken]

Geachte gebruiker, Ik heb jouw bewerkingen op dit artikel terug gedraaid omdat de tekst gekopieerd was van een andere site. Zie ook wikipedia:Auteursrechten voor het beleid van wikipedia op dit gebied. EdBever 11 mrt 2009 09:50 (CET)

Verwijderingsnominatie Democrazy[bewerken]

Beste gebruiker, één of meerdere pagina's die vanaf dit ip-adres zijn gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Democrazy. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20090623 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kunt u die stellen aan de helpdesk. --E85Bot 24 jun 2009 02:01 (CEST)

Verwijderingsnominatie Espalmador[bewerken]

Beste gebruiker, één of meerdere pagina's die vanaf dit ip-adres zijn gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Espalmador. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20090713 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kunt u die stellen aan de helpdesk. --E85Bot 14 jul 2009 02:03 (CEST)

Verwijderingsnominatie Boomtown Festival[bewerken]

Beste gebruiker, één of meerdere pagina's die vanaf dit ip-adres zijn gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Boomtown Festival. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20090805 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kunt u die stellen aan de helpdesk. --E85Bot 6 aug 2009 02:14 (CEST)

Steven van Steenberghe[bewerken]

Hallo, ik zag dat je het artikel Steven Van Steenberghe hebt geschreven. Misschien is het een goed idee als je de Conventies van Wikipedia en het voorbeeldartikel even doorneemt. Hier kan je lezen hoe een artikel eruit hoort te zien en hoe het opgebouwd is. Bij Van Steenberghe heb ik een hoop aanpassingen moeten doen, waaronder een titelwijziging. Met vriendelijke groet, Pieter19 (over leg ) 10 aug 2009 10:53 (CEST)

Hetzelfde geldt voor Michael Seminck. Opmerkingen als "Van Steenberghe staat bekend als een sober maar secuur spelend doelman" en "Hij is een zeer kopsterke speler" heb ik verwijderd, bij dit soort uitspraken willen we graag een bronvermelding hebben. Ook de externe links heb ik verwijderd, zie Wikipedia:Wanneer extern linken. Met vriendelijke groet, Pieter19 (over leg ) 10 aug 2009 11:02 (CEST)

Voetballers[bewerken]

Hoi. Ik heb je artikelen over voetballers even op de evaluatielijst gezet om te verifieren dat ze belangwekkend genoeg zijn voor opname. De discussie vindt plaats op de lijst. Je kunt je bijdragen op overlegpagina's met vier tildes (~~~~) ondertekenen. Groetjes. — Zanaq (?) 13 aug 2009 11:01 (CEST)

Verwijderingsnominatie van o.a. Wouter Moreels[bewerken]

Beste gebruiker, één of meerdere pagina's die vanaf dit ip-adres zijn gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Wouter Moreels, Kristof Kestens en Ewen Verheyden. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20090813 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kunt u die stellen aan de helpdesk. --E85Bot 14 aug 2009 02:03 (CEST)

Verwijderingsnominaties[bewerken]

Beste gebruiker,

In Wikipedia:Relevantie is te lezen dat voetballers enkel in de encyclopedie kunnen worden opgenomen wanneer zij daadwerkelijk in een wedstrijd gespeeld hebben op het hoogste niveau. Voor Michaël Seminck, Steven Van Steenberghe en Kevin Van den Noortgaete is dit niet duidelijk te zien in de artikelen. Ik heb je artikelen over hen dan ook voor verwijdering genomineerd en wil je verzoeken niet nog meer artikelen te maken over voetballers die niet al eens een wedstrijd in het betaald voetbal hebben gespeeld. Discussiëren over deze nominaties kan op de verwijderlijst; geef daar ook gerust aan welke spelers wél al wedstdijden op het hoogst (betaale) niveau hebben gespeeld zodat ik die nominaties weer kan intrekken.

Overigens bestaat momenteel een peiling over aanpassing van de richtlijn t.a.v. relevantie van voetballers. Deze is ook zeker op jouw artikelen van toepassing, dus wellicht wil je daar je stem uitbrengen.

Vriendelijke groeten, Erik'80 · 3 sep 2009 10:15 (CEST)

Update: hetzelfde geldt voor Giovanni Siereveld, Olivier De Castro, Brecht Moreels en Damien Gallucci.

Verwijderingsnominatie Jan Fontijn[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meerdere artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Jan Fontijn dat is genomineerd door Kleuske. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20091217 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 18 dec 2009 01:10 (CET)

Verwijderingsnominatie Yogonaise[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Yogonaise dat is genomineerd door Edoderoo. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100422 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 23 apr 2010 02:02 (CEST)

Verwijderingsnominatie Sven Eeckman[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Sven Eeckman dat is genomineerd door Pink. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20120807 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 8 aug 2012 02:00 (CEST)

Externe links op Wereldtentoonstelling van 1913[bewerken]

Whoisinformatie / Bijdragen (en/de/fr/alle projecten) / overzicht

Beste anonieme gebruiker,

De externe link(s) die u heeft geplaatst in een of meer artikelen, waaronder Wereldtentoonstelling van 1913, zijn verwijderd.

Wij waarderen uw bijdragen aan Wikipedia. Het streven is echter het aantal externe links op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen verzameling van links naar andere websites. We zien relevante encyclopedische informatie liever in de artikelen zelf verwerkt en nodigen u uit hieraan bij te dragen. Als de link die u toevoegde relevante zaken bevat, kunt u die informatie gebruiken in het lemma. We vragen uw begrip hiervoor.

Het zonder overleg en argumentatie weer plaatsen van de link(s) kan gezien worden als vandalisme. U kunt links als deze aanmelden bij een van de vele startpagina's en linkpagina's op het internet. Zie ook: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia:Wanneer extern linken. Met vriendelijke groet, JurgenNL (overleg) 10 dec 2013 17:58 (CET)

Beoordelingsnominatie Cultuurconnect[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Cultuurconnect dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20170801 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 2 aug 2017 02:02 (CEST)

Beoordelingsnominatie Fossa posterior[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Fossa posterior dat is genomineerd door Magere Hein. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20180227 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 28 feb 2018 01:04 (CET)

David Termote[bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over David Termote. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Onduidelijk is wat de relevantie van deze sporter is. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Thieu1972 (overleg) 18 mei 2019 08:33 (CEST)