Overleg gebruiker:2A02:1810:849E:900:447A:19B:EF4F:346

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door RonnieV in het onderwerp Linkjes

Hallo, gebruiker vanaf het IP-adres 2A02:1810:849E:900:447A:19B:EF4F:346, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook jij hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast zie je enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP-adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Zo krijg je na vier dagen de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Je bericht wordt dan automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide.

Ga vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
RonnieV (overleg) 19 feb 2019 18:52 (CET)Reageren

Linkjes[brontekst bewerken]

Hallo niet-ingelogde bewerker,

Ik zie dat je inmiddels twee keer de maandnaam februari in het artikel over Eddie Brugman hebt gelinkt. Wat mij betreft is dat overbodig: iedereen die Nederlands begrijpt, weet dat 'februari' een maandnaam is. Het heeft geen toegevoegde waarde om daarnaar te linken. Bi iets als '4 november' heeft het nog enig nut, omdat we van veel mensen de geboorten verzameld hebben op de pagina van hun geboortedag. Zo kan je, als je dat zou willen, zien dat André Boonen op dezelfde dag geboren is, terwijl [Charles Kao]] tien jaar ouder is en Willem Breuker een jaar jonger. Overigens zie ik dat Brugman nog niet op die pagina genoemd wordt, wel op Lijst van personen geboren op 4 november, waar we zien dat ook Pierre Drouot, Eric Niehe en Joseph Ralston van 4 november 1943 zijn.

Om die reden had ik de link naar februari weggehaald, en zal ik dat nog een keertje doen. Hierboven vind je wat tips die je kunnen helpen om Wikipedia te verbeteren. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 19 feb 2019 18:52 (CET)Reageren