Overleg gebruiker:62.59.236.173

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo gebruiker vanaf het IP-adres 62.59.236.173, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.975.770 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP-adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.
Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Wutsje 8 apr 2008 15:53 (CEST)

Dank[bewerken]

Geachte 62.59.236.173, hierbij wil ik graag mijn waardering uitspreken voor uw nuttige redactiewerk met betrekking tot verschillende lemmata over Duitse betrokkenen bij de Tweede Wereldoorlog. Met vriendelijke groet, Wutsje 10 apr 2008 16:27 (CEST)


Toon bewerking ter controle[bewerken]

Hallo gebruiker,
Ik zie je heel vaak kleine dingetjes wijzigen en opslaan op hetzelfde lemma, probeer eens de knop 'Toon bewerking ter controle'en sla het dan uiteindelijk in zijn geheel op. Dit scheelt jou werk maar ons ook. Bij voorbaat dank. Thoth 29 apr 2008 14:15 (CEST)

Nogmaals een oproep, gebruik aub het knopje toon bewerking ter controle, u slaat nu onnodig vaak verschillende versies op. Thoth 29 apr 2008 14:36 (CEST)
Ik word nu een beetje moe van je, na herhaaldelijke oproep reageer je gewoon niet, niet in woord en niet in daad. Als je me stelselmatig blijft negeren zal ik helaas een andere werkwijze moeten kiezen. Thoth 29 apr 2008 14:53 (CEST)

Over je opmerking betreffende het opslaan van van veel verschillende versies even het volgende: Dit IP-adres hoort bij een PC, die in een opvanghuis staat voor psychiatrische patiënten; daardoor zijn er op ieder willekeurig moment zo'n 20 mogelijke gebruikers ! Ik heb zelf geen PC, en regelmatig moet ik plaatsmaken voor anderen. Ik moet dus wel vaak dingen opslaan ! 62.59.236.173 29 apr 2008 14:55 (CEST)

Oké, zeer bedankt voor je toelichting, dan weten anderen ook waar ze aan toe zijn. In deze omstandigheden heb ik er geen problemen mee. Thoth 29 apr 2008 14:58 (CEST) verplaatst vanaf Overleg Gebruiker:Thoth.

IP-wijziging[bewerken]

Geachte (nieuwe) gebruiker(s) van IP-no 62.59.236.173,
Bovenstaande berichten zijn niet voor u bestemd, maar waren gericht aan de vorige gebruiker(s) van dit IP-nummer. Vriendelijke groet, Maasje 20 jan 2010 17:55 (CET)