Overleg gebruiker:77.166.61.187

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Vlag van het Verenigd Koninkrijk. Welcome message in English

Leer Wikipedia te begrijpen

Help mee

Persoonlijke hulp

Andere handige pagina's

Hallo, gebruiker vanaf het IP-adres 77.166.61.187, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook jij hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast zie je enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP-adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Zo krijg je na vier dagen de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Je bericht wordt dan automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide.

Ga vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
RonnieV (overleg) 15 feb 2018 18:21 (CET)

Goeram Kasjia ‎[bewerken]

Beste niet-ingelogde bewerker,

Ik zag dat je de naam Goeram Kasjia gewijzigd had in Guram Kashia. De Georgische taal gebruikt andere letters dan het Nederlands. Voor het overzetten van deze tekens naar het Nederlands wordt gebruik gemaakt van een Transliteratie- en transcriptiegids, waardoor wij uitkomen op Goeram Kasjia. Dat de Engelsen het anders doen, het zij zo. In het Azerbeidzjaans wordt het Quram Kaşia, in het Italiaans Guram K'ashia en in het Pools Guram Kaszia. Ik heb de Nederlandse spelwijze weer in het artikel gezet.

Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 15 feb 2018 18:21 (CET)