Overleg gebruiker:78.24.172.124

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door Magere Hein in het onderwerp Hopduvelfeesten

Welkom[brontekst bewerken]

Hallo 78.24.172.124, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook u hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast ziet u enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Deze pagina, die nu op uw scherm staat, is trouwens uw persoonlijke overlegpagina, de plaats waar u berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wilt u een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doet u dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit uw bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Uw bericht wordt dan automatisch ondertekend met uw gebruikersnaam en de datum en tijd waarop u uw boodschap voltooide.

Gaat u vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
Magere Hein (overleg) 6 nov 2017 15:13 (CET)Reageren

Hopduvelfeesten[brontekst bewerken]

Beste IP-gebruiker,

Uw bijdrage aan artikel Hopduvelfeesten is niet neutraal en ruikt naar promotie. Neutraliteit is een van de zuilen van Wikipedia en voor promotie is Wikipedia noch geschikt, noch bedoeld. We stellen uw bijdragen op prijs, maar niet in deze vorm.

Wanneer anderen om die reden uw bewerking terugdraaien is het zelf steeds weer terugzetten van die bewerking een bewerkingsoorlog. Dit kan een reden zijn uw bewerkingsrechten op te schorten.

Met vriendelijke groet, Magere Hein (overleg) 6 nov 2017 15:13 (CET)Reageren

Beste
Het was enkel mijn bedoeling om de gegevens aan te vullen. Kun je wat meer duiding geven?– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 78.24.172.124 (overleg · bijdragen) 11 jun 2018 08:02‎
De gewraakte versie bevatte promotionele zinnen en zinsneden als "spektakels", "gerenommeerd architect" en "groot enthousiasme". Zulke taal kan prima op een webstek over de feesten, maar is niet geschikt voor een encyclopedie.
Mijn reden om u attent te maken op wat ik hierboven schreef was overigens niet zo zeer de inhoud van uw wijzigingen -er zaten nuttige aanvullingen tussen- maar het zonder commentaar wederzijds terugdraaien door u en anderen. Ongeacht wie daarbij gelijk heeft is zulk gedrag ongewenst.
Met vriendelijke groet, Magere Hein (overleg) 11 jun 2018 09:55 (CEST)Reageren

Geachte, hoe moet het nu verder? Ik heb dit wat laten liggen omdat ik niet goed weet hoe het verder aan te pakken. Ik kan het overigens nog verder aanvullen tot 2018