Overleg gebruiker:84.27.83.25

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.091.069 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. MVG. -- Jan Oosterhuis 3 jul 2010 21:59 (CEST)Spoorjan[reageer]

Crystal wp.png   Is registratie een idee voor jou? Lees hier wat de voordelen zijn!

Foto's en Cijfers[brontekst bewerken]

Beste anoniem, de laatste tijd zie ik edits van jouw over inwornerstallen en foto's. Inwonerstallen zijn feiten, die liggen vast. Als je die wijzigt dan moet je naar alle inwonerstallen op de hele pagina kijken en alle cijfers, met behulp van een betrouwbare bron, aanpassen. Of foto's mooi of lelijk zijn is een heel andere zaak. Je bent vrij om foto's van anderen te vervangen door andere foto's, mogelijk krijg je commentaar van andere gebruikers, je moet je dan wel kunnen verdedigingen. Denk altijd wel aan het copyright !!!!. De Nederlandse wet is strenger dat de Amerikaanse. Ps waarom meldt je je niet aan? dan heb je een naam en wordt je meer serieus genomen dan een ip-adres. Groet Japiot 8 aug 2010 14:12 (CEST)[reageer]

Verwijderingsnominatie Lijst van grote Nederlandse steden[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Lijst van grote Nederlandse steden. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20110213 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 14 feb 2011 01:08 (CET)[reageer]