Overleg gebruiker:84.82.11.15

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Zandbakw.jpg Welkom op Wikipedia!

Wikipedia is bedoeld als een vrij beschikbare, vrij bewerkbare en neutrale encyclopedie voor iedereen. Hoewel iedereen van harte is uitgenodigd om Wikipedia te bewerken, vond een medewerker van de encyclopedie een of meer van uw bewerkingen niet constructief. Deze bewerking(en) is/zijn daarom teruggedraaid of verwijderd. Experimenteren en oefenen met bewerken kan in een speciaal daarvoor bedoelde pagina, die de Wikipedia-zandbak wordt genoemd. Klik hier om naar de zandbak te gaan.
Zie ook: welkom voor nieuwkomers.

  1. 21 mrt 2010 14:29 (CET) Experimenteren kan in de zandbak, niet op Eerste divisie 2010 (Faeröer)
  2. 16 jan 2011 14:53 (CET) Zomaar informatie weghalen van pagina Colosseum
  3. 3 mei 2011 21:48 (CEST) Geklieder op Eerste divisie (Faeröer)
  4. 4 mei 2011 15:31 (CEST) Geklieder op pagina Asker Fotball
  5. 15 jul 2013 21:53 (CEST) Ongewenste bewerking op pagina Sjabloon:Navigatie voetbal Finland Veikkausliiga
  6. 5 dec 2013 11:42 (CET) Ongewenste bewerking op pagina Vejle BK Kolding

Eerste divisie (Faeröer)[bewerken]

Hoi gebruiker:84.82.11.15, Ik heb de eindstand van 2009 op Eerste divisie (Faeröer) weer terug gezet omdat dit een overzichtspagina is van deze competitie. Als het je wens is om “verslag te doen” van het seizoen 2010, dan moet je een seizoenspagina starten, waarop je de tussenstanden kan bij houden (maar dat is aan jezelf). Als je dit wilt, en je als je hierbij hulp wenst, dan moet je je maar even melden. Wel is het in dat geval handig dat je een gebruikersnaam aanneemt. Ik hoop je zo voldoende te hebben kunnen informeren, en zoals gezegd, kun je altijd om hulp vragen. M.vr.gr. Pucky 19 mrt 2010 17:26 (CET)

Ik meld me maar weer eens een keertje. Je kunt gerust bewerkingen uitvoeren. Maar als je dit doet, gebruik dan eerst de knop "Toon bewerking ter controle" (deze staat in het midden tussen "pagina opslaan" en "Wijzigingen bekijken", om te overzien of je wijzigingen het juiste gewenste resultaat hebben, zoniet, dan kun je deze herstellen. Dit kun je zovaak herhalen als nodig is. Pas als jou bewerkingen het gewenste resultaat hebben kun je "Pagina opslaan" gebruiken. Gegroet, Pucky 23 mrt 2010 20:08 (CET)
Ik meld me nog een keertje. Volgens mij heb jij je ook aangemeld als Gebruiker:Katwijk-haasnoot (Overleg gebruiker:Katwijk-haasnoot). Als dit inderdaad zo is, log in het vervolg dan ook even in als je wilt (dat doe je rechtboven aan bij aanmelden). Dat is veel handiger, dan weet de wikipedia gemeenschap ook met wie ze te maken hebben. Bij voorbaat dank. M.vr.gr. Pucky 30 mrt 2010 16:46 (CEST) (PS: antwoorden hoeft niet persé, maar mag eventueel wel, dat kan hieronder!)
Ik weet dat ik in herhaling val. Maar het is blijkbaar moeilijk om te leren en/of te lezen. Ik wil je hierbij nogmaals wijzen op het gebruik van "TOON BEWERKING TER CONTROLE" voordat je je de banner "PAGINA OPSLAAN" gebruikt. Als iets wat je zou willen uitvoeren, niet blijkt zo te werken na het gebruik van "toon bewerking ter controle", dan s.v.p. NIET OPSLAAN. Ik heb eerder al aangegeven dat je om hulp kunt vragen... doe dat dan ook! (Het zou ook fijn zijn als je hier even kunt aangeven of je inderdaad JA/NEE "Gebruiker:Katwijk-haasnoot" bent. M.vr.gr. Pucky 2 apr 2010 11:52 (CEST)

Hoi, ik weet eindelijk hoe je moet terugschrijven, dat wist ik telkens niet! Sorry, maar dat vergeet ik telkens, bedankt dat je me eraan herinnerd, maar ik wil even weten hoe je plaatjes in moet voeren, want dat lukt me nl. niet.

gr. niels

Hoi Niels (of Katwijk-haasnoot misschien? daar heb je nog niet Ja/Nee op geantwoord), Leuk om iets van je vernemen. Tja, alles moet eerst geleerd worden. Ik merk dat je dit snel doet (zie onder andere kleuren in (tussen)stand, en dit ook in 1x voor mekaar hebt gekregen. Perfect zo.
Plaatjes. Dat hangt er van af. Staan ze op een buitenlandse wikipedia, dan kun je meestal gewoon de link ([[]]) kopiëren en eventjes "image:" veranderen in "bestand:" Als deze plaatjes in Wikicommons staan, worden ze ook op NL-wikipedia zichtbaar. Wil je zelf plaatjes/foto’s op NL-wikipedia zetten, dan moet je dat hier even aangeven. Dan moet ik dat hier even uitzoeken waar je daarvoor terecht kan, daar zijn weer speciale regels voor, dat weet ik zo snel niet uit mijn hoofd waar te vinden. Alvast succes gewenst. Pucky 4 apr 2010 15:45 (CEST)
Kun jij me uitleggen waarom je de uitslagen van de eerste ronde weer had verwijderd, en het verslagje niet? (S.v.p. antwoord. En kun je dan ook ondertekenen met je handtekening? Dat is 4x ~ achterelkaar zonder spatie -test maar eens een keertje-)
Opmerking: Lijkt het jou ook niet verstandiger en praktischer om uitslagen/nieuwe stand na alle vijf de uitslagen toe te voegen? (Wikipedia is tenslotte geen -actuele- nieuwsbron, maar een encyclopedie -voor de langere termijn dus-.
Herhaling: Als je inderdaad ook als Katwijk-haasnoot aangemeld bent, log dan voortaan even in als je wil s.v.p. (Dat kan rechtsboven: aanmelden!) Pucky 5 apr 2010 20:57 (CEST)

Hoi, Als je alle uitslagen laat staan dan lijkt mij dat niet zo handig, dus heb ik de eerste speelronde verwijderd. Kun je ook zelf een pagina maken in je eentje, want ik werk nu eigenlijk met jou samen, maar vind dat niet zo prettig, want ik weet eigenlijk niet wat jij doet!! --Katwijk-haasnoot 6 apr 2010 20:52 (CEST)katwijk-haasnoot

Punt A: Dat is juist heel handig en ook de bedoeling van een seizoenspagina van een competitie. Dat je een (zo) compleet (mogelijk) overzicht maakt. (Anders kan de seizoens pagina beter weer verwijderd worden, dan is de hoofdpagina voldoende.) Daar horen dan alle uitslagen per ronde ook bij.
Punt B: Voordat je weer een bijdrage doet: LEES eerst even het INFOSJABLOON op jouw eigen OP (Overleg gebruiker:Katwijk-haasnoot, zoals ik daar ook al schreef) en probeer eerst duidelijk te krijgen wat Wikipedia is (en wat niet) en wat de bedoeling ervan is.
Punt C: DIT IS WIKIPEDIA: DUS EEN SAMENWERKINGS PROJECT. Je kunt hier nooit en te nimmer een privé-pagina "claimen". Als je daar moeite mee hebt, heb je hier niets te zoeken en kun je beter in je eigen tekstverwerkingsprogramma de Faeroërsecompetities bijhouden op die manier die jij het beste toe lijkt.
Punt D: Via "Geschiedenis" kun je lezen wat er bijgedragen wordt (dat schrijf je in het kort in de "Samenvatting:"regel onder bewerkingsveld) en wie dit doet. Dus voor je iets toevoegd kun je hier even naar kijken. Ik hoop dat ik het zo duidelijk heb uitgelegd. Mvg. Pucky 6 apr 2010 22:03 (CEST)

Verwijderingsnominatie Adeccoligaen 2010[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Adeccoligaen 2010 dat is genomineerd door Vis met 1 oog. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100802 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 3 aug 2010 02:23 (CEST)

Niet zomaar weghalen[bewerken]

Beste gebruiker, allereerst van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia. Ik heb deze bewerking, waarbij je een tekstgedeelte weghaalde zonder motivering, ongedaan gemaakt. Het is namelijk niet de bedoeling zomaar stukken tekst te verwijderen. Als je van mening bent dat een bepaald gedeelte echt niet thuis hoort in het artikel, dan kun je de rest van de gemeenschap daarop wijzen via de overlegpagina van het desbetreffende artikel. Het herhaaldelijk zonder meer weghalen van tekst(gedeelten) zal worden opgevat als vandalisme en kan zelfs leiden tot een bewerkingsblokkade.
Ik zou je in ieder geval graag willen adviseren om voortaan gebruik te maken van de bewerkingssamenvatting. Deze kun je invullen onderaan het bewerkingsvenster met een beschrijving van de bewerking die je hebt gedaan. Verder zou je de samenvatting kunnen gebruiken om je bijdrage te ondersteunen door middel van een motivering of een bronvermelding. Zo vergroot je de inzichtelijkheid van je bewerkingen voor de controleurs en het risico dat je bijdragen worden teruggedraaid wordt dan aanzienlijk verkleind. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Mathonius 16 jan 2011 14:56 (CET)

Vodafonedeildin 2011 (Faeröer)[bewerken]

Hoi 84.82.11.15, misschien moet je deze overlegpagina nog maar eens herlezen. Staan misschien dingen op die je alweer vergeten bent. Ten aanzien van het hoofdartikel Eerste divisie (Faeröer), hierkomt geen lopende seizoens informatie op (dat geldt voor alle hoofdartikelen). Ten aanzien van Vodafonedeildin 2011 (Faeröer), deze heb je onder je gebruikersnaam Gebruiker:Katwijk-haasnoot aangemaakt maar haverwege het seizoen verder nog niets aan gedaan. Dus daar kun je voor het seizoen 2011 verder mee aan de gang en er een echt en volwaardig artikel van maken, en graag niet zoals Vodafonedeildin 2010 (Faeröer) onafgemaakt laten, zoadat een ander het weer moet afmaken (= j.l. 4 augustus gedaan). M.vr.gr. Pucky (overleg) 15 aug 2011 20:52 (CEST)

Adeccoligaen 2011[bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, bedankt voor het artikel Adeccoligaen 2011! Overigens wil ik u aanraden om een gebruikersnaam te nemen, want nu bewerkt u vanaf dit IP-adres waarvan zeker nog info over op te zoeken is. Met vriendelijke groet, Wiki13 overleg 25 dec 2011 14:00 (CET)

Project[bewerken]

Ik zie dat je interesse hebt in voetbal en ik ben een project gestart over Buitenlandse voetbalclubs en voetballers, als je zin hebt om deel te nemen schrijf je maar je handtekening op de projectpagina bij het kopje 'Deelnemen'...

Pauleken97 (overleg) 25 dec 2011 18:17 (CET)