Overleg gebruiker:84.82.11.15

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Archief

Hallo, gebruiker vanaf het IP-adres 84.82.11.15, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.934.195 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP-adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.
WikiEditor-Toolbar-signature-nl.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Crystal wp.png   Is registratie een idee voor jou? Lees hier wat de voordelen zijn!

  • Beste, . Ik zie dat je goed bezig bent en heb daarom je 'dossier' en overleg (meer dan 4 jaar oud) verplaatst naar het archief, zie bovenin. Ook de suggestie om te registreren (meer rechten, eigenlijk anoniemer dan nu, afhankelijk van welke naam je kiest, minder werk voor wijzigingencontroleurs, etc.), maar blijft vrijblijvend. Ook als je het overleg hier terug wilt, dan kun je deze bewerking ongedaan maken in de 'geschiedenis', zet dan wel een reden in de 'omschrijving'. Succes en met vriendelijke groet, - Richard kiwi Overleg 28 jul 2015 15:56 (CEST)

Kleurboek[bewerken]

Beste niet-ingelogde bewerker,

Ik heb je recente bijdrage aan het artikel Derde divisie 2016/17 ongedaan gemaakt. Wikipedia is een encyclopedie en het is onze taak op een duidelijke manier informatie te bieden. Het opnemen van vlaggetjes van de provincies voegt hier niets toe. De lezer is eerder geneigd te denken dat het de vlag van de betreffende gemeente is, dan hier provinciale informatie in te zien. Daarnaast is dit overbodige informatie, aangezien deze direct beschikbaar is (de plaatsnamen zijn gelinkt). Daarnaast staan er naast deze tabel kaartjes, waarop de ligging van de verschillende verenigingen is aangegeven.

Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 11 jun 2016 20:22 (CEST)