Overleg gebruiker:87.97.9.152

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Beoordelingsnominatie van Spektrum (televisiezender)[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Spektrum (televisiezender). Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Dit lijkt knip- en plakwerk maar ik kan niet vinden waar het vandaan komt. De weggever daarvan is de aanwezigheid van een bronnummer. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Met vriendelijke groet, The Banner Overleg 29 apr 2021 22:41 (CEST)[reageer]

Nominatie van Spektrum (televisiezender)[brontekst bewerken]

Beste anonieme gebruiker, welkom op Wikipedia. Ik heb uw/je artikel Spektrum (televisiezender) voor directe verwijdering voorgedragen omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia.

Deze directe verwijdering heeft de volgende reden:

Met vriendelijke groeten, The Banner Overleg 29 apr 2021 23:10 (CEST)[reageer]

Please stop recreating the same article[brontekst bewerken]

Dear anonymous user, please stop recreating the article about Spektrum. It has been deleted twice now and the third time is on its way. The article has been found unfit for the Dutch Wikipedia due to the fact that the text is autotranslated. If you are not proficient in a language, you should not write an article on that language version of Wikipedia. Furthermore, if you translate an article from one language version of Wikipedia to another, you must adhere by Wikipedia's license. On the Dutch Wikipedia you could use {{Bronvermelding anderstalige Wikipedia}}. hiro the club is open 30 apr 2021 13:59 (CEST)[reageer]

Directe verwijdering van Spektrum (televisiezender)[brontekst bewerken]

Beste anonieme gebruiker, welkom op Wikipedia. Ik heb uw/je artikel Spektrum (televisiezender) helaas (direct) moeten verwijderen, omdat het in de aanwezige vorm niet geschikt was voor Wikipedia.

Deze directe verwijdering heeft de volgende reden:

  • Niet-Nederlandstalige teksten of machinevertaling - dit past niet in een Nederlandstalige encyclopedie.

Meer informatie is na te lezen op Wikipedia:Vijf zuilen, een samenvatting van richtlijnen die het karakter van Wikipedia bepalen. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers.

Met vriendelijke groeten,

Daniuu 30 apr 2021 14:35 (CEST)[reageer]