Overleg gebruiker:95.96.193.244

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Vlag van het Verenigd Koninkrijk. Welcome message in English

Leer Wikipedia te begrijpen

Help mee

Persoonlijke hulp

Andere handige pagina's

Hallo, gebruiker vanaf het IP-adres 95.96.193.244, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook jij hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast zie je enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP-adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Zo krijg je na vier dagen de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Je bericht wordt dan automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide.

Ga vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
RonnieV (overleg) 1 feb 2019 11:34 (CET)

Tellen...[bewerken]

Beste niet-ingelogde bewerker,,

Je geeft aan dat de tribune van Ajax op de vierde plaats komt qua steilheid (Estadio Mestalla staat op 1, Estadio Santiago Bernabéu op 2, Stadio Giuseppe Meazza op 3 en de Johan Cruijff Arena op 4.). Dan zijn er drie die steiler zijn, dus is dit de op drie na steilste. Om de op vier na steilste te zijn, zouden er vier moeten zijn die steiler zijn. Ik heb dit rechtgezet. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 1 feb 2019 11:34 (CET)