Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Amorenimes

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door Thieu1972 in het onderwerp Anke Brokstra

Directe verwijdering van Anke Brokstra[brontekst bewerken]

Beste Amorenimes, welkom op Wikipedia. Ik heb uw/je artikel Anke Brokstra helaas (direct) moeten verwijderen, omdat het in de aanwezige vorm niet geschikt was voor Wikipedia.

Deze directe verwijdering heeft de volgende reden:

  • Onzin, geen zinvolle inhoud of lege pagina - dit past niet in een serieuze, Nederlandstalige encyclopedie.

Meer informatie is na te lezen op Wikipedia:Vijf zuilen, een samenvatting van richtlijnen die het karakter van Wikipedia bepalen. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers.

Met vriendelijke groeten,

Natuur12 (overleg) 11 jul 2021 13:13 (CEST)Reageren

Anke Brokstra[brontekst bewerken]

Hallo Amorenimes, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Anke Brokstra. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. De tekst leest niet neutraal. Voor de diverse beweringen en beschrijvingen zijn geen bronnen gegeven. De tekst is ook qua taal vrij slordig. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Thieu1972 (overleg) 11 jul 2021 17:19 (CEST)Reageren

Beste Thieu1972 Hartelijk dank voor uw uitgebreide review van mijn inbreng over Anke Brokstra. Ik heb de tekst herzien en flink ingekort. Weggelaten waar geen referenties van zijn op dit moment. (de archieven van Opera en Conservatorium zijn gesloten voor vakantie) Het is dus "work on progress Ik had graag nog een foto toegevoegd waar ik wél een referentie bij heb, maar die werd automatisch geweigerd. Misschien kunt u iets doen dat dat wel wordt toegestaan. De bron is geheugenvannederland.nl het betreft een persfoto van de presentatie van de musicalproductie Man van la Mancha, oktober 1968 met Guus Hermes, Anke Brokstra en Lex Goudsmid. (…zie bijlage o.i.d. …) Hopende hiermee aan uw kritiek tegemoet te zijn gekomen, Met vriendelijke groet, Frank van den Berg.

Goedemiddag, foto's zijn alleen toegestaan als deze rechtenvrij zijn, of door de maker worden ge-upload. Een foto van een andere site zal al snel auteursrechten bevatten, en wordt dus geweigerd op Commons. Thieu1972 (overleg) 15 jul 2021 15:46 (CEST)Reageren

Beste Thieu1972 wil je vragen de "te verwijderen" beoordeling in te trekken nu ik de div3rse aanpassingen heb gedaan. Zoals aangegeven zullen er nog wel wat verwijzingen bijkomen na de vakantie maar zoals eea nu is is m.i.toch acceptab4el? vr.gr. Frank van den Berg.

Melding links naar doorverwijspagina's[brontekst bewerken]

Beste Amorenimes, bedankt voor uw recente bewerkingen. Een bot heeft geconstateerd dat u hierbij een of meerdere links naar doorverwijspagina's toegevoegd heeft. Meestal gebeurt dit onbedoeld. Het gaat om de volgende artikelen:

Het streven is om dergelijke links tot een minimum te beperken: zie Wikipedia:Links naar doorverwijspagina's. Uw hulp is welkom bij het oplossen van deze en andere links. Om links naar doorverwijspagina's een aparte kleur te geven, kunt u de code .mw-disambig { color: #FF0066 } (of een andere html-kleur) toevoegen aan uw common.css.

Om deze berichten voortaan niet meer te ontvangen, kunt u {{bots|deny=dpmelderbot}} op uw overlegpagina plaatsen. Dpmelderbot (overleg) 12 jul 2021 19:36 (CEST)Reageren