Overleg gebruiker:Bart-markelo

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop
Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.


Geblokkeerd[brontekst bewerken]

Hallo Bart-markelo, je hebt weer twee nieuwe sokpop accounts aangemaakt en niet de ontsnappingscausule gebruikt. Met alle vorige heb geruime tijd divers vandalisme gepleegd waaronder het leeghalen van pagina's, het vandaliseren van artikelen, het uploaden auteursrechtelijk beschermde afbeeldingen, het ter verwijdering voordragen van legitieme artikelen van derden en nog veel meer. Het heeft er nu ook toe geleid dat de bewerkingsrechten van je school voor een jaar zijn opgeschort (die hadden eerst al een driemaands blok) omdat je ook vanuit daar bleek in te loggen. Mocht je ooit besluiten serieus en zonder de encyclopedie schade toe te brengen te willen gaan bijdragen dan kan dat *alleen* op de volgende manier: je kunt dan gebruik maken van de ontspappingsclausule zoals je die kunt vinden op de pagina blokkeringsmeldingen: Om gedeblokkeerd te worden moeten degenen die achter het betreffende IP adres zitten een brief sturen (papier) naar een door de gemeenschap vertrouwde medewerker. In die brief moeten zij hun identiteit kenbaar maken, dit onderbouwen met een (kopie van een) geldig identiteitsbewijs, beloven om voortaan onder één account te zullen werken, aangeven met welke gebruikersnaam dat zal zijn (of een nieuwe kiezen) en een werkend emailadres opgeven. Je kunt via de emailfunctie van Wikipedia (die ik niet heb meegeblokkeerd) Gebruiker:RonaldB mailen en hem in die e-mail zijn postadres vragen zodat je dat kunt doen als je dat verkiest. Maar als je steeds maar weer ergens nieuwe accounts blijft aanmaken zullen die steeds weer geblokkeerd worden en wordt de kans dat je ooit nog kan bijdragen aan de encyclopedie heel klein. Realiseer je ook alsjeblieft dat al deze overlegpagina's publiekelijk te googlen zijn en dat je verder moet met je leven en dit handelen jouzelf ook schade kan gaan toebrengen. Met vriendelijke groet, MoiraMoira overleg 30 apr 2008 21:12 (CEST