Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Beertje2000

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door Beertje2000 in het onderwerp Beoordelingsnominatie van Rekentoets 2ER /3ER
Welkom op Wikipedia, Beertje2000! Om te beginnen

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen.

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.161.211 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".


De vijf zuilen
Verken Wikipedia
Een overzicht van hulppagina's
Jargon en afkortingen
Aan de slag
Persoonlijke hulp van je mentor

Coachingsprogramma

De snelcursus
Bronvermelding

Beoordelingsnominatie van Rekentoets 2ER /3ER[brontekst bewerken]

Hallo Beertje2000, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Rekentoets 2ER /3ER. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia.

Schiet qua opmaak en taal nog tekort, maar daarnaast vraag ik me af of dit relevant is om een eigen pagina aan te besteden. Het kan volgens mij gewoon ergens worden opgenomen als onderdeel van een beschrijving van rekentoetsen in Nederland.

Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia.

Met vriendelijke groet, Encycloon (overleg) 29 aug 2021 21:39 (CEST)Reageren

Hallo Encycloon, Ik heb deze pagina aangemaakt omdat het niet bestond en ik het belangrijk vindt dat mensen weten wat rekentoets inhoudt maar nog belangrijker wat het verschil tussen 2F en 2ER is en wat verschil is tussen 3F en 3ER zodat ze weten hoe dat in elkaar zit zodat het bekender wordt onder mensen en ook iedereen die Dyscalculie weer dat die toets bestaat en die makkelijker kunnen aanvragen omdat je dan niet probleem krijgt o ik ken die niet en weet niet hoe je het moet aanvragen op school terwijl dat wel belangrijk is want vooral als ze toets op MBO willen verplichten en als ze niet kennen de toets dat studenten hun toekomst kan gaan kosten als hij niet goed zou ik willen vragen of iemand hem kan bijwerken zodat doe wel goed is zowel die pagina van rekentoets als die van rekentoets 2ER/3ER.

Met vriendelijke groeten,

Beertje200 Beertje2000 (overleg) 29 aug 2021 22:19 (CEST)Reageren

Beoordelingsnominatie van Rekentoets[brontekst bewerken]

Hallo Beertje2000, ik heb ook het artikel Rekentoets genomineerd. Zie daarvoor de toelichting op de beoordelingslijst. Met vriendelijke groet, Encycloon (overleg) 29 aug 2021 22:00 (CEST)Reageren