Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Bolleken2

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 12 jaar geleden door MoiraMoira in het onderwerp Lemma
Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 8 feb 2012 15:53 (CET) oefen/onzinpagina Dood van een kind
  2. 8 feb 2012 17:02 (CET) herhaalde aanmaak onzinpagina SPERMALIE
  3. 8 feb 2012 17:02 (CET) Vandalisme op pagina TEST

Lemma[brontekst bewerken]

Beste gebruiker, ik uw artikel SPERMALIE voor directe verwijdering voorgedragen omdat het niet geschikt was voor een encyclopedie. De titel was anders dan de inhoud, de inhoud ging over het onderwerp competentiemanagement wat reeds herhaald is verwijderd en tevens was de tekst een tekstdump uit onbekende bron. Wellicht heeft u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Denk er ook om dat u geen reclame mag maken, geen auteursrechten mag schenden en dat je altijd objectief moet blijven. Onderteken met vier tildes (~~~~). Voor verdere vragen kunt u altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! MoiraMoira overleg 8 feb 2012 16:59 (CET)Reageren

Gebruikerspagina[brontekst bewerken]

Uw gebruikerspagina
Beste Bolleken2, welkom op Wikipedia!
U heeft onlangs een gebruikerspagina aangemaakt. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling om hier informatie op te zetten die niets met Wikipedia te maken heeft, zoals reclame/(zelf)promotie/werving, een persoonlijke tekst of betoog, een tekstdump van elders, niet-vrijgegeven inhoud waarop auteursrecht rust, privacyschending van niet-encyclopedische personen, geklieder, willekeurige leestekens of een curriculum vitae. Daarom is deze gebruikerspagina verwijderd, of wordt hij binnenkort verwijderd. Uw gebruikerspagina is bedoeld om te zijner tijd iets over uw bijdragen aan de encyclopedie te vertellen. U kunt op deze pagina lezen wat wél de bedoeling is. Alvast bedankt voor uw begrip.