Overleg gebruiker:Cobrasysteem

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 9 jaar geleden door MoiraMoira in het onderwerp Verzoek
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

I.v.m. misbruik van sokpoppen voor het met twee accounts afwisselend doorgaan met diverse ongewenste handelingen zoals persistente reclame voor een goed doel maken, beoordelingsnominaties verwijderen en betwiste wijzigingen in de encyclopedie blijven plaatsen in diverse artikelen en desgevraagd geen uitsluitsel geven over het vermoede sokpopmisbruik zijn onderstaande accounts geblokkeerd. Dit is vastgesteld via een uitgebreid bewerkingenonderzoek en tevens via een uitgevoerde checkuserprocedure:

Gebruiker kan indien gewenst eenmalig gebruikmaken van de ontsnappingsclausule, dus enkel werken met het hoofdaccount en beloven af te zien van de vastgestelde ongewenste activiteiten die een goede opbouw van de encyclopedie verstoren en zich beperken tot neutraal inhoudelijk constructief bijdragen aan de encyclopedie. De originele account, Geertserneels1987 heeft daartoe een niet meegeblokkeerde email- en overlegpaginafunctie. Bij doorgaan met de genoemde detrimentale activiteiten ingelogd of oningelogd vervalt deze mogelijkheid.

Verzoek[brontekst bewerken]

Gelieve dit overleg te lezen en te reageren. MoiraMoira overleg 16 jun 2014 08:12 (CEST)Reageren