Overleg gebruiker:Dhr. Hans

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door Sirlob in het onderwerp Account
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop


Goedenmiddag Sirlob, op het artikel Rapper bent U regelmatig de naam McBnw aan het toevoegen in het rijtje van "bekende rappers". Steeds blijf ik het maar weghalen, omdat het simpelweg geen bekende rapper is en dus niet geschikt als voorbeeld. Gelieve daarom dit niet nogmaals terug te zetten, tenzij U dit kan beargumenteren op mijn overlegpagina. Alvast bedankt voor uw begrip. Gegroet! FabioDekker.

Ik ben zeker eer begripvol; ik zal deze onbekende rapper niet langer toevoegen aan de lijst met 'bekende rappers. Deze rapper heeft, op lokaal niveau, weliswaar enige bekendheid, maar hem op de lijst van bekende rappers zette, gaat te ver.

Wijzigen titel gebruikerspagina[brontekst bewerken]

♠ Troefkaart , je hebt helemaal gelijk, maar ik heb wel even je bericht verwijderd, want zoiets staat zo vervelend, beste kerel, snappie?

Dhr. Saneks 18 mrt 2007 16:53 (CET)Reageren

slecht nieuws[brontekst bewerken]

heb je het slechte nieuws al gehoord, Je account op de engelse wikipeida is geband en die van mij ook. Ze denken dat ik meerdere accounts heb waar onder die van jouw, het is onterecht en als ik jouw was zou ik ook gaan klagen Kermansjahi 23 mrt 2007 20:21 (CET)Reageren

Account[brontekst bewerken]

Als je gebruikers annex accountnaam wilt veranderden zal je dit via Wikipedia:Verzoek_voor_hernoeming_van_account een verzoek tot daar doen. Een accountnaam kan namelijk niet handmatig verplaatst worden omdat dan technische gedeeltes van je account niet meeverhuizen, zoals "bijdragen gebruiker", omdat je het verhuist naar een niet bestaande account.. Omdat wel voor elkaar te krijgen moet je dus een verzoek doen.. Ik hoop dat het zo een beetje duidelijk is.. Verder succes ermee en nog veel plezier gewenst op Wikipedia... Dolfy 24 mrt 2007 09:39 (CET)Reageren


Old and Respectable Kashwialariski

Ben jij de Old and Respectable Kashwialariski? Hoe komt het dan dat je Nederlands Kunt? Je bent toch Fins? Kermansjahi 24 mrt 2007 11:07 (CET)Reageren

Neej, ik ben die kerel niet. Ik ken wel diegene die het wel is. Het is inderdaad geen Fin, en ook zeker geen 69-jarige. Die gebruiker woont bij mij in de buurt; hij had een manier gevonden om symbolen standaard bij zijn signature te zetten. Ik probeerde hetzelfde; voor 't gemak noemde ik mezelf even Kashwialariski. Maar het ging mis, er kwamen alleen drie stomme 'jes!

Dhr. Hans 24 mrt 2007 12:33 (CET)Reageren