Overleg gebruiker:Dqfn13/Archief/mrt 2011

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Mededeling Dit is de archiefpagina van de overlegpagina van Dqfn13 uit maart 2011

Archiveren overlegpagina[bewerken]

Hoi Dqfn13, ik heb mailcontact gehad met deze gebruiker en hij wil zijn overlegpagina graag leeg houden. Wanneer iedereen die betrokken was het betreffende overleg heeft gelezen, mag iemand zijn overlegpagina zelf ook weer leeghalen. Zie: Wikipedia:Archiveren#Overleg bij een gebruiker, item "Leeghalen". Deze actie mag hij dus ook gewoon doen en ik hoop dat je hem zijn lege overlegpagina wilt gunnen. Met vriendelijke groet, Davin (overleg) 4 mrt 2011 19:34 (CET)

Ik dacht dat het leeghalen, zonder archiveren, niet toegestaan was. Omdat de gebruiker aangeeft geen overlegpagina te willen lijkt het mij dat deze overlegpagina ook niet is gearchiveerd. Vandaar mijn bewerking, met vriendelijke groet, Dqfn13 (overleg) 5 mrt 2011 00:05 (CET)
Ik snap het, maar het mag. Vandaar dat ik de uitleg er even bij gaf. Met vriendelijke groet, Davin (overleg) 5 mrt 2011 09:34 (CET)

Nominatie voor verwijdering[bewerken]

Beste Dgfn13, n.a.v. uw nominatie van de pagina Perorale orthograde darmspoeling heb ik in mijn reacties op de verwijderlijst een aantal links geplaatst. Als je namelijk via Google op Perorale orthograde darmspoeling zoekt, zul je inderdaad niet veel hits te zien krijgen. Als je meer informatie zoekt, kun je beter zoeken op orthograde darmspoeling. Ik heb op de verwijderlijst ook al voorgesteld om het woord 'perorale' in de titel te verwijderen, omdat orthograde darmspoelingen ook via een peg-katheter uitgevoerd kunnen worden en dan is het niet meer per orale toediening. Ik hoop dat ik je voldoende informatie heb gegeven. Vriendelijke Groet --MW007 (overleg) 13 mrt 2011 21:32 (CET)

Ik heb twee van de opgegeven bronnen kunnen bekijken, de andere bronnen doen het niet meer. Wel zou ik het prettig vinden als u bronnen in het artikel zou plaatsen zodat ook andere mensen er over kunnen lezen. Ik zal proberen een keer mijn Verpleegkundig Zakwoordenboek na te pluizen. Met vriendelijke groet, Dqfn13 (overleg) 13 mrt 2011 22:22 (CET)

Terugplaatsen sjabloon[bewerken]

Hallo, ik zie dat je op het artikel Berta Rojas het wiu-teruggeplaatst hebt. Ik wil je erop wijzen dat in dit sjabloon staat "Verwijder dit sjabloon alleen wanneer dit artikel zodanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past." Dit geeft duidelijk aan dat iedereen dit sjabloon mag verwijderen als hij of zij vindt dat het artikel genoeg verbeterd is, niet alleen de nominator of een moderator. Dit is ook de consensus van verschillende discussies die hierover op Wikipedia geweest zijn. Groeten, LeRoc (overleg) 21 mrt 2011 07:23 (CET)

Mijn excuses, dan heb ik dat gemist, zou u dan zo vriendelijk willen zijn om de nominatie op de verwijderpagina ook ongedaan te maken? Daarom heb ik het sjabloon namelijk terug geplaatst. Met vriendelijke groet, Dqfn13 (overleg) 21 mrt 2011 11:02 (CET)
Geen probleem, het is niet iets heel belangrijks voor mij. Volgens mij is de laatste consensus dat je het wiu-sjabloon mag weghalen als het artikel genoeg verbeterd is, maar dat je de nominatie op de verwijderlijst niet mag doorstrepen (omdat je dan in de bijdrage van een ander aan het editen bent). Maar ik kan me vergissen. LeRoc (overleg) 21 mrt 2011 12:11 (CET)