Overleg gebruiker:Ecritures

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Overleg gebruiker:EcrituresBot)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom op mijn overlegpagina
Ik word op mijn eigen OP graag getutoyeerd. Ik stoor me regelmatig aan het taalgebruik op wikipedia waarbij in archaïsche bewoordingen en soms oubollige zinsneden, soms de meest vileine dingen toegewenst worden aan deelnemers.
Als je hier op mijn OP een overleg begint, dan reageer ik ook hier
Als ik ergens anders een overleg begin, dan graag daar reageren. Ik zet dergelijke OP's op op mijn volglijst
Vergeet je niet je bijdragen te ondertekenen m.b.v. vier tildes: ~~~~)?
Nieuw overleg graag onderaan toevoegen, bijvoorbeeld door hier te klikken.

Archief 2019 - Archief 2018 - Archief 2017 - Archief 2016 - Archief 2006-2015 - Nieuwsbriefarchief


Vertaling Engelstalig artikel Katherine McCormick[brontekst bewerken]

Hallo Ecritures, ik ga beginnen met de vertaling van het artikel over Katharine McCormick. Hoop dat de vertaling nog steeds gewenst is ;) Groeten, NandaIngrid (overleg) 17 aug 2020 09:39 (CEST)

Beste Ecritures, de vertaling staat klaar in de projectnaamruimte. Groeten, NandaIngrid (overleg) 13 sep 2020 22:29 (CEST)

Vertaling van artikel over Bessie Coleman is klaar[brontekst bewerken]

Beste Ecritures,

De vertaling van het interessante artikel over Bessie Coleman is klaar.

Met vriendelijke groet,

Vertaler2020 (overleg) 1 sep 2020 00:09 (CEST)

Schrijfwedstrijd 2020[brontekst bewerken]

Beste Ecritures,

Leuk dat je meedoet aan de schrijfwedstrijd. Vanaf nu heb je tot en met 31 oktober de tijd om te werken aan je artikel. We raden je ten sterkste aan boven het artikel dat je gaat bewerken het sjabloon:schrijfwedstrijd te plaatsen, om te voorkomen dat anderen het artikel in de tussentijd bewerken. Dit voorkomt mogelijke frustratie zowel bij jouw als bij hen.

De jury wenst je veel succes en we bedanken je voor de aanmelding.

Hartelijke groet, Jury Schrijfwedstrijd 2020 1 sep 2020 23:18

vraag[brontekst bewerken]

Beste Ecritures, Ik heb een vraag: twee van mijn lemma's van vrouwelijke academici zijn geflagd voor verwijdering, volgens mij onterecht. Ik heb zo goed mogelijk de argumentatie geprobeerd te weerleggen maar het is erg lastig als iemand gewoon zegt 'niet notable' en 'heeft geen impact' zonder dat te bewijzen (ook nog met rare verwijzing naar feministen die denken dat ze heel wat voorstellen). Ik weet niet hoe ik nog meer kan bewijzen dat deze pagina's moeten bestaan. Heb jij misschien tips, of zou je me naar iemand kunnen verwijzen? Het gaat om Felienne Hermans en Suze Zijlstra, op 1 september op de nominatielijst gezet) Alvast bedankt! KimB123 (overleg) 7 sep 2020 16:25 (CEST)

Tirzo Martha[brontekst bewerken]

Hallo Ecritures, Doordat Elly momenteel druk is met andere zaken, stagneert het verwerken van afbeeldingen die via Wikiportret binnenkomen. Ik kreeg een mailtje van de Curaçaose kunstenaar Tirzo Martha, dat hij enige tijd geleden een portret geüpload had maar dat het nog steeds niet geplaatst is. Hij heeft het nu ook naar mij gestuurd, maar ik denk dat het verwarrend is als ik het nogmaals ga uploaden. Zou jij er eens naar willen kijken? Groet, Kattiel (overleg) 16 sep 2020 12:19 (CEST)

Ja doe ik, wordt morgen 17/9. Ecritures (overleg) 16 sep 2020 15:39 (CEST)
Niet vergeten hoor. 🙂 Kattiel (overleg) 21 sep 2020 18:32 (CEST)
Goed dat je rappelleerde: is er misschien een ticketnummer bekend? Ik zoek waarschijnlijk met mijn neus, maar kan de afbeelding niet vinden. Ticketnummer mag je (of Tirzo Martha zelf) gerust even nara me mailen. Ik beloof je dat ik het dan "snel" oppak. Ecritures (overleg) 22 sep 2020 20:49 (CEST)
Ik weet niet of bij Wikiportret een ticketnummer bekend is. @Ellywa: kun jij helpen? Anders kan ik de afbeelding misschien beter zelf nogmaals uploaden. Kattiel (overleg) 23 sep 2020 09:21 (CEST)
Weet je zeker dat het bij wikiportret is geüpload en niet 'gewoon' naar OTRS is gestuurd? Ik zal ook de andere wachtrijen even bekijken. Ecritures (overleg) 23 sep 2020 11:55 (CEST)
Ik heb de wikiportret queue gecheckt tot en met juni: daar kan ik de aanmelding/afbeelding niet vinden (ook niet in de gesloten tickets). Ecritures (overleg) 23 sep 2020 12:01 (CEST)
Op 4 september heb ik Tirzo geschreven Zou u iemand willen vragen een portret van u te uploaden? Dat gaat heel eenvoudig door te klikken op "Plaats uw zelfgemaakte foto hier" rechtsboven. Op 11 september antwoordde hij Ik heb een foto van mij geüpload maar ik zie het nog steeds niet. Kennelijk is er iets fout gegaan. Ik zal de foto nu zelf uploaden en hem een toestemmingsverklaring vragen. Dank voor het zoeken Ecritures. Kattiel (overleg) 23 sep 2020 12:10 (CEST)
Op de wikiportret website zie ik rond 11 september ook geen foto staan met de naam "Thirzo". Er staan nu 95 tickets open, dit voor gemotiveerde meelezers. Momenteel heb ik echt geen tijd voor Wikiportret. Elly (overleg) 23 sep 2020 17:32 (CEST)

Online bijeenkomst Wiki goes Caribbean zaterdag 24 oktober[brontekst bewerken]

Beste Ecritures,

Muurschildering door Loaiza.jpg

Omdat je hebt aangegeven geïnteresseerd te zijn in het Wiki Goes Caribbean project, wil ik je graag wijzen op het volgende:

Op zaterdag 24 oktober vindt er weer een online bijeenkomst van het Wiki goes Caribbean project plaats. Het thema van deze middag is dit keer ‘Kunst en literatuur’. De bijeenkomst duurt van 14.00 tot 16.00 uur (CET) en we maken gebruik van Zoom. Wim Rutgers, buitengewoon hoogleraar in Caribische letterkunde, analyseert hoe de informatie over Nederlands Caribische literatuur op de Nederlandstalige Wikipedia verbetert kan worden. Daarna is er een korte workshop over het toevoegen van afbeeldingen aan een artikel op Wikipedia. Wikipedianen die zelf aan de slag willen, kunnen hiervoor terecht in een aparte online werkruimte.

Wil je aansluiten, schrijf je dan in via het formulier op de evenementpagina zodat we je voorafgaand aan de online bijeenkomst een uitnodiging kunnen sturen met daarin een link naar de Zoom-omgeving.

Op de WGC projectpagina vind je een uitgebreid overzicht van onderwerpen waar je direct mee aan de slag kunt deze middag (of op enig ander tijdstip). Natuurlijk kan je ook werken aan andere onderwerpen over Suriname en het Caribisch gebied waarin je geïnteresseerd bent. Heb je nog suggesties voor artikelen die nog ontbreken? Vul ze gerust aan!

Wil je deze berichten niet meer ontvangen? Verwijder dan je gebruikersnaam van de lijst 'op de hoogte blijven' op de Wiki goes Caribbean projectpagina.

Graag tot ziens op 24 oktober! MichellevL (WMNL) (overleg) 23 sep 2020 11:36 (CEST)

Vertaling van artikel over Margaret Fountaine[brontekst bewerken]

Beste Ecritures,

Vandaag ben ik begonnen met de vertaling van het artikel over Margaret Fountaine. Ik verwacht de vertaling over twee weken te kunnen afronden.

Met vriendelijke groet,

Vertaler2020 (overleg) 25 sep 2020 00:07 (CEST)