Overleg gebruiker:Evelyne5

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo Evelyne5, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.160 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Lenny en De Wespen[brontekst bewerken]

Hoi. Ik zag je artikel Lenny en De Wespen. Dat lijkt van elders gekopieerd, en dat is niet toegestaan. Bovendien ontbrak elke context. Succes. — Zanaq (?) 4 sep 2007 11:29 (CEST)

Hoi. Ik heb het artikel nu aan de gemeenschap ter beoordeling voorgelegd. Interne links maak je aldus: [[hoofdpagina]] geeft hoofdpagina, [[hoofd|pagina]] geeft pagina en [[hoofd]]pagina geeft hoofdpagina.. Groetjes. — Zanaq (?) 4 sep 2007 11:54 (CEST)
Hoi, gelieve niet het wiusjabloon zomaar te verwijderen. Kijk hierboven nog even naar het voorbeeld voor de interne links want het is natuurlijk nog niet juist. Groet. — Zanaq (?) 8 sep 2007 10:36 (CEST)
Hoi. Ik zie dat je het opnieuw geprobeerd hebt. Ik heb meer dan de helft weggesneden omdat het over Lenny ging ipv over de band. Groetjes. — Zanaq (?) 5 jan 2008 17:53 (CET)

Hey Zanaq hoe kan ik met je in contact treden doe ik dat hier dan? de tekst die ik gebruikte heb ik zelf geschreven- vind ook dat je erg veel weggesneden hebt- Lenny & de Wespen is niet denkbaar zonder de frontman Lennaert Maes dachtd at het logisch was dat ikd aar dan ook wat meer over vertelde, niet? groetjes elyne

Ja, hier is prima. Maar het onderwerp moet wel duidelijk afgebakend zijn: het liep heel erg dooreen. Het best is om de info over Lenny in zijn eigen artikel onder te brengen. Info over lenny die van belang is voor de band kan uiteraard wel in het artikel over de band gezet worden, maar wel met de band centraal. Je kunt je bijdragen op overlegpagina's met vier tildes (~~~~) ondertekenen. Groetjes. — Zanaq (?) 5 jan 2008 19:09 (CET)

ok dank je Zanaq. Ben hier nog wat aan het zoeken. Ik heb nu weer wta bijgeschreven. Het was immers met de band dat zij op Nekka-nacht stonden, en ook bij zo is er maar één stond er duidelijk Lenny en de Wespen terwijl Lenny dat liedje zong. Is het zo beter? Ik zal idd dan op solo-pagina van Lenny nog wat over hem schrijven! Ik heb ook nog een vraag Zanaq: hoe voeg je een foto toe? Veel dank! en groetjes elyne5 jan 2008 19:15 (CET)

Dit is een voorbeeld
Door het toevoegen van voor Lenny & de Wespen staat het feit inderdaad in verband met het onderwerp van het artikel. Voor een afbeelding gebruik je meestal iets als [[Afbeelding:Example.jpg|thumb|Dit is een voorbeeld]], zie ook Help:Gebruik van afbeeldingen. Je moet wel zelf de auteur zijn of controleerbare toestemming hebben, zie ook het strenge beleid. Groetjes. — Zanaq (?) 5 jan 2008 19:46 (CET)