Overleg gebruiker:Fawiki/Archief 2019

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)

Bewerking op Eredivisie 2018/19 (mannenvoetbal)/Wedstrijden[bewerken]

Vanwaar deze tekst? Beetje denigrerend om dat zo te zeggen... -Antu vcs-normal.svg STEF · OVERLEG » 26 jan 2019 23:00 (CET)

Ik doe dit werk standaard iedere week. Het is mogelijk dat iemand anders het doet, maar als het dan verkeerd gaat, kan ik het beter gewoon zelf doen. Fawiki (overleg) 26 jan 2019 23:07 (CET)

Mark Winson[bewerken]

Beste Fawiki, Waarom draai jij dit terug. Nu verwijst ie weer naar een dp. Japiot (overleg) 3 mrt 2019 11:34 (CET)

Een paar dingen. Het is Mark Wilson, niet Winson. Ten tweede houd ik niet van mensen die niets aan het vele werk op een pagina doen en alleen een beetje linkjes bewerken. Ten derde dient het dan genoteerd te worden als Mark Wilson (darter), niet dartspeler (Nederlands van boven de grens is de leidraad). Fawiki (overleg) 3 mrt 2019 11:39 (CET)

Keepers: Tegendoelpunten en de nul gehouden[bewerken]

Hoi,

Wat jij hier nu schets klopt niet. Wat er stond klopt wel, want 16,79 is gelijk aan 1511 minuten. Wat trouwens ook door deze speler gespeeld is. Daarbij heeft Feyenoord 34 wedstrijden in de Eredivisie gespeeld en geen 35 wat er nu wel staat. M.v.g., BT1985 Animated-Flag-Netherlands.gif Black belt.svg (Vragen en/of opmerkingen?overleg) 17 mei 2019 18:08 (CEST)

Het gaat er niet om hoeveel minuten er precies gespeeld zijn, anders moet je nog verder door naar seconden (als je echt zo stipt wil zijn). Het gaat om gespeelde wedstrijden. Hierbij dienen dan ook niet de totalen van de keepers bij elkaar opgeteld te worden... Fawiki (overleg) 17 mei 2019 21:58 (CEST)

Feyenoord in het seizoen 2019/20[bewerken]

Er stonden nog drie doorverwijslinks op Feyenoord in het seizoen 2019/20 en omdat ik geen zin had om uit te zoeken of de stadions in de gemeente of in de stad liggen, heb ik ze voor het gemak allemaal maar naar de gemeente opgelost. Met onderstaande tip kun je ze heel snel zelf zien, nog voor je de pagina definitief opslaat. Edoderoo (overleg) 16 jun 2019 18:05 (CEST)

DPs[bewerken]

Zie Wikipedia:Scriptbibliotheek#Zichtbaar maken doorverwijskoppelingen, door op meta:Special:MyPage/global.css

.mw-disambig { background-color:#AFEEEE; }

te zetten, zie je heel gemakkelijk waar je per ongeluk een dp-link hebt achtergelaten, zoals onlangs een of meerdere links op Feyenoord in het seizoen 2019/20.

Tonny Vilhena[bewerken]

Je schreef dat Vilhena al voetbalt bij Krasnodar, maar hij staat nog steeds onder contract bij Feyenoord en tekent pas volgende week zijn contract in Rusland. En dan moet het contract ook nog eens ingaan. Je was dus wat te vroeg. Ik meld het even omdat ik elders bij andere voetballers en trainers eveneens zie dat er te vroeg gemeld wordt dat ze al een contract hebben bij een andere club. Mijn advies zou zijn om altijd even dubbel te checken of iemand daadwerkelijk elders al in dienst is. mvg. HT (overleg) 21 jun 2019 09:04 (CEST)

Nick Marsman en nogmaals Vilhena[bewerken]

Nick Marsman heeft nog geen contract getekend met Feyenoord en maakt dus nog geen deel uit van de selectie. Ik heb jouw aanpassingen in het lemma Feyenoord daarom teruggedraaid. Ook daar had je Vilhena al uit de selectie gezet, maar hij maakt nog steeds onderdeel uit van de club uit Rotterdam-Zuid. Dus die bewerking heb ik ook teruggedraaid. Nogmaals een verzoek om altijd te controleren of iemand daadwerkelijk al naar een andere club verhuisd is. HT (overleg) 22 jun 2019 02:10 (CEST)

Emil Hansson[bewerken]

Op 30 mei maakte je van Emil Hansson van een RKC een Feyenoordspeler. Hij staat echter nog bij RKC onder contract tot 30 juni 2019. En daarna is het ongewis, dus tot 30 juni is er nog tijd om daar meer zekerheid over te krijgen. Zie ook: hier en hier. Ik heb in zijn lemma Hansson weer een RKC-speler gemaakt. HT (overleg) 22 jun 2019 03:00 (CEST)

Steve West[bewerken]

Beste Fawiki, in je kladblokruimte ben je bezig met een artikel over het UK Open Darts 2019. Daarin heb je een link gelegd naar het artikel over Steve West. Ik heb zonet een titelwijziging doorgevoerd omdat er meerdere "Steve Westen" zijn. De nieuwe titel van het artikel is Steve West (darter). Wellicht wil je je artikel hierop aanpassen. maarten|wpbe|mp|ytb 17 aug 2019 15:22 (CEST)