Overleg gebruiker:Fcdekampioenen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo Fcdekampioenen, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.156.931 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Beste,

de manier waarop u de pagina F.C. De Kampioenen (televisie) bewerkt is niet naar de normen van Wikipedida. Het is niet toegestaan om zaken bij de typen als "laat dit staan". Wikipedia is en blijft een encyclopedie en geen forum.

De door u aangegeven website is trouwens niet officieel en druist in tegen alle regels van auteursrechten. De kans bestaat dat er een klacht volgt van VRT wegens schenden van de auteursrechten.

Carremans 13 dec 2007 17:57 (CET)[reageer]

Vandalisme[brontekst bewerken]

U vandaliseert de pagina F.C. De Kampioenen (televisie).

Als uw wijzigingen ongedaan gemaakt worden is daar een goede reden voor.

Carremans 13 dec 2007 18:30 (CET)[reageer]

Hoi, het is duidelijk dat je een groot fan bent van F.C. de Kampioenen, net als Carremans en ik, het is op wikipedia echter niet de bedoeling om links toe te voegen naar verschillende websites (zie Wikipedia:Wanneer extern linken). Jouw wijzigingen zijn dus terecht ongedaan gemaakt door Carremans en anderen. Als je die links wil verspreiden is www.startpagina.nl misschien een goede website voor je. Ik verzoek je daarom dringend om ermee te stoppen. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik dat graag, nl:Mark W (Mwpnl) ¦ talk 13 dec 2007 19:56 (CET)[reageer]
ok dat begrijk ik maar wilt u dan ook allen de echte site www.een.be/fcdekampioenen bij externe links zetten,

wilt u dan a.u.b. overal dekampioenen.be verwijderen ??? danku ! ( laat de VRT er aub buiten carremans had het erover ik had het nog niet gelezen dat je geen links mocht zetten , nogmaals sorry !) Fcdekampioenen

Als het goed is, is de website van een.be de enige site die erbij staat. Verder maakt het niet uit hoor, alle begin is lastig, zeker op wikipedia, daarom heb ik bovenaan deze pagina een handig stukje tekst gezet met wat tips voor beginners. Ik nodig je trouwens van harte uit om bij te dragen aan de artikelen van F.C. De Kampioenen. Maar lees wel eerst even Wikipedia:Conventies goed door! Hartelijke groeten, nl:Mark W (Mwpnl) ¦ talk 13 dec 2007 20:32 (CET) P.s. je kunt je bijdragen ondertekenen met vier ~~~~. Dan komt je naam en de tijd er ook direct onder[reageer]
wat mag ik doen aan de artikelen ??? (om te helpen natuurlijk wat ik ben een grote fan)– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Fcdekampioenen (overleg · bijdragen).
Je zou bijvoorbeeld kunnen kijken of je de artikelen kunt uitbreiden, er staat al heel veel op, maar misschien zie jij nog dingen die er niet op staan, en dan kan je keurig veranderingen aanbrengen. Let er wel op dat veranderingen nuttig moeten zijn voor iedereen. nl:Mark W (Mwpnl) ¦ talk 13 dec 2007 20:37 (CET) Onderteken je bijdragen met vier tildes, dus zo: ~~~~ en geef hieronder antwoord (dus niet op mijn overlegpagina maar op die van jou), op die manier kunnen we de discussie op één plek houden en is het helder wie op wie een reactie geeft.[reageer]

Fcdekampioenen 13 dec 2007 20:46 (CET)[reageer]

ok

Of u nu wilt dat www.dekampioenen.be weggaat tussen de links. Het is de enige site die het beste up to date is, tevens beter dan de site op www.een.be/fcdekampioenen. En trouwens www.dekampioenen.be maakt 95% eigen foto's daar waar andere websites ze pikken van een.be/fcdekampioenen. DeKampioenen.be zal de grootste kampioenensite ooit blijven of u dat nu wil of niet!

Voor de duidelijkheid[brontekst bewerken]

Voor ik antwoord geef op jouw vragen, neem dit goedin je op:

  1. Geef gewoon antwoord op deze pagina en niet op mijn overlegpagina. Zo blijft de discussie overzichtelijk
  2. Onderteken jouw bijlagen op overlegpagina's met vier tildes, dus met ~~~~
  3. Lees Wikipedia:conventies en Help:Tips voor het schrijven van een goed artikel goed door!

Als antwoord op jouw vragen: Je zou een artikel over 50_Kaarsjes kunnen maken. Neem dan een voorbeeld aan Kampioenen_in_Afrika over hoe het eruit moet zien. Let wel op dat het niet genoeg is om een artikel met drie regels te hebben: je moet er echt wel genoeg over weten en het op een ogede manier kunnen vertelen. Groet, nl:Mark W (Mwpnl) ¦ talk 13 dec 2007 20:52 (CET)[reageer]

13 dec 2007 20:57 (CET)Fcdekampioenen

ik heb op de pagina fc de kampioenen televiesie een artikel gemaakt dat de kampioenen naar kinepolis komen (kijk maar) is het goed ja of nee ???

Waarschuwing[brontekst bewerken]

Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 13 dec 2007 21:03 (CET) Herhaaldelijke linkspam op F.C. De Kampioenen (televisie).
  2. 13 dec 2007 21:03 (CET) Copyvio op datzelfde artikel

Beste Fcdekampioenen, nee dat is niet goed. Je hebt duidelijk Wikipedia:conventies en Help:Tips voor het schrijven van een goed artikel niet gelezen, want daarin staat dat we geen tekst van andere websites willen hebben. (En de tekst die jij neerzette kwam van http://www.kinepolis.com/be-nl/index.cfm?pageid=107885&eventid=5924. Bovendien plaatste je die link naar de fansite weer terug: daarvoor krijg je nu een officiële waarschuwing. Als je nog meer waarschuwingen krijgt, kunnen we niet anders dan je te blokkeren. Lees dus goed Wikipedia:conventies en Help:Tips voor het schrijven van een goed artikel, slaap er een nachtje over en kom dan nog eens terug. nl:Mark W (Mwpnl) ¦ talk 13 dec 2007 21:03 (CET)[reageer]

ok zal ik doen PS ik heb geen link naar mijn site geplaatst hoor ! dat was waarschijnlijk mijn vriend van op school , die werkt ook aan die site, hij wist het misschien nog niet ! nog een srry

50 kaarsjes[brontekst bewerken]

Hallo,

je mag zeker een pagina maken over 50 kaarsjes. Geen enkel probleem! Let er wel op dat je hoofdletters en correcte spelling gebruikt. Als je wil kijken of je wijzigingen er keurig uitzien klik je onderaan op "Toon bewerking ter controle" (naast "Pagina opslaan"). Zo kan je alles rustig bekijken zonder dat het meteen opgeslagen wordt en op die manier blijft de geschiedenis van de pagina overzichtelijk.

Veel succes nog op Wikipedia

Carremans 13 dec 2007 21:41 (CET)[reageer]

ok zal ik doen PS ik heb geen link naar mijn site geplaatst hoor ! dat was waarschijnlijk mijn vriend van op school , die werkt ook aan die site, hij wist het misschien nog niet ! nog een srry

Beste,

het blijft natuurlijk wel zo dat jouw site niet officieel is. Ik zie dat er foto's op staan die overgenomen zijn van www.een.be/fcdekampioenen. Op deze foto's rust copyright en ze mogen dus ook niet zomaar overal geplaatst worden. De VRT kan hiervoor klacht indienen.

Groeten

Carremans 14 dec 2007 17:36 (CET)[reageer]

maar , deze sites : www.bloggen.be/kampioenen en www.bloggen.be/dekampioen en www.bloggen.be/fc_dekampioenen en dekampioenen.be doen dat ook !!!! DUS WAT IS HET PROBLEEM ???

Je hoeft niet zo fel te reageren. www.dekampioenen.be en www.bloggen.be/dekampioenen zijn in orde. Zij hebben officiële toestemming. De andere sites en de jouwe niet. De afbeeldingen zijn eigendom van de VRT. Als je op www.een.be/fcdekampioenen helemaal rechts op "Zeker eens lezen" klikt, kan je nalezen dat het niet toegestaan is.

Carremans 14 dec 2007 19:15 (CET)[reageer]


ok srry , dat kon ik niet weten srry , laten we hier nu over stoppen en laten we de VRT hier buiten ok ???

Reeks 18 F.C. De Kampioenen[brontekst bewerken]

Beste,

ik zag dat u een wijziging doorvoerde op de pagina reeks 18 F.C. De Kampioenen. U voegde bij de vaste gastacteurs "kaat" toe. Het personage Kaat is al enige tijd uit de reeks verdwenen. Ik heb de wijziging ongedaan gemaakt.

Ik zag ook dat u bij uw wijzigingen geen hoofdletters gebruikte. Zou u dit eventueel in het vervolg wel kunnen doen? Op die manier blijft Wikipedia een verzorgde encyclopedie.

Vriendelijke groeten

Carremans 16 dec 2007 13:27 (CET)[reageer]

P.S.: als u nog vragen hebt over bepaalde bewerkingen, aarzel niet en stel ze gerust op mijn overlegpagina. :)

Sorry, Wikipedia doet niet aan fansites. Advance 17 dec 2007 20:45 (CET)[reageer]

// Dat zegt u maar duidelijk bent u niet goed op de hoogt van de werking van wikipedia. Wikipedia discrimineert, hier op het onderdeel van fc de kampioenen zijn geen fansites toegelaten terwijl er op http://nl.wikipedia.org/wiki/Kiekeboe_(strip) wel degelijk een fansite staat als externe link. Namelijk Kiekeboe webstek!

Lees even volgend quote: "Deze Kiekeboe webstek is niet de officiële website over Kiekeboe. De Standaard Uitgeverij heeft een eigen website over Kiekeboe. De uitgeverij en Merho hebben wel hun toestemming verleend voor deze webstek." Met nadruk op is niet de officiele website Bron: http://www.kiekeboewebstek.be/website.html - daarop kan je vorige quote nalezen.

Zeg nu nog maar is dat Wikipedia geen fansites toelaat.

FC De Kampioenen[brontekst bewerken]

Beste,

ik zag dat u bij de gastpersonages op de pagina F.C. De Kampioenen (televisie) Zora vermeldde. Zij speelde inderdaad een rol in de eerste aflevering van reeks 18, maar om daar vermeld te mogen worden moet zij doorheen de reeksen meerdere keren opduiken. Dit is echter niet het geval.

Groetjes

Carremans 17 dec 2007 20:52 (CET)[reageer]

An Swartenbroekx[brontekst bewerken]

Beste,

u schreef op de pagina An Swartenbroekx een stukje over haar personage Bieke Crucke. Over dit personage bestaat echter een aparte pagina (Bieke Crucke). Het is dus niet echt nodig om er daar ook nog iets over te vermelden. Ik heb de wijzigingen ongedaan gemaakt. Het is dus niet nodig om bij de acteurs iets te vermelden over hun personage als daar een aparte pagina over bestaat.

Groetjes

Carremans 19 dec 2007 17:07 (CET)[reageer]