Overleg gebruiker:Flink

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 9 jaar geleden door Mbch331 in het onderwerp Markeren

Pwb[brontekst bewerken]

Hallo Flink, ik zag dat je het artikel Pwb aanmaakt. Een mooie binnenkomer, ware het niet dat er al een artikel bestaat over printplaat. In beginsel is het niet erg relevant wat voor andere benamingen vakgroepen geven aan iets en zo het dat al is kan die informatie beter toegevoegd worden aan het hoofdartikel. Het is daarbij mogelijk om een doorverwijzing te maken naar dat hoofdartikel, zodat wie naar Pwb zoekt, vanzelf op het artikel printplaat terechtkomt. Met vriendelijke groet, EvilFreD (overleg) 26 jul 2014 12:45 (CEST)Reageren

Bedankt voor je opmerking. Ik heb het aangepast. flink 26 jul 2014 13:40 (CEST)Reageren

In antwoord op uw terugkoppeling[brontekst bewerken]

Hallo Flink, het ligt er een beetje aan wat je wilt. Kleine bijdragen en wijzigingen zijn wel goed te doen voor beginners. Meteen in het diepe springen met een nieuwe pagina is dapper - en dan blijk jij toch aardig te kunnen zwemmen! Succes ermee en veel plezier op Wikipedia.

YewBowman (overleg) 28 jul 2014 15:10 (CEST)Reageren


Markeren[brontekst bewerken]

Ik heb jouw markeringen even nagelopen en die waren niet juist.

  1. Deze ging om het toevoegen van een externe link. Dat is sowieso iets wat zo veel mogelijk vermeden moet worden. Zie extern linken voor de richtlijn met betrekking tot externe links.
  2. Deze haalde de gebruiker de blokhaken weg. Ik snap waarom: het linkte naar iets heel anders, maar jouw bewerking was ook niet echt een verbetering. Ik heb de link gerepareerd (waardoor het een rode link is geworden, omdat er nog geen artikel over de zoekmachine bestaat.

Probeer te leren van mijn opmerkingen en het komt vanzelf wel goed. Controleren van wijzigingen is nog niet altijd even makkelijk. Mbch331 (Overleg) 30 jul 2014 20:50 (CEST)Reageren

Bedankt voor je uitleg. Die is inderdaad leerzaam. Het verraderlijke van Wikipedia is dat je als nieuw lid op vele manieren verwelkomd, aangemoedigd en gerustgesteld wordt, met teksten als "gewoon beginnen, dan komt het goed", maar uiteindelijk blijkt er toch een behoorlijk strak regime achter te zitten. Dat vind ik niet erg, het is een goede leerschool omdat je af en toe op de vingers getikt wordt, mijn motivatie heeft er in ieder geval nog niet onder te lijden.