Overleg gebruiker:Fred.zimny

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 8 jaar geleden door Wikiklaas
Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 18 aug 2015 15:37 (CEST) Ondanks alle waarschuwingen toch promo ten behoeve van eigen toko annex schending gebruiksvoorwaarden.

Even voor alle duidelijkheid verzoek ik u vriendelijk de gebruiksvoorwaarden te lezen, in het bijzonder het stukje dat handelt over Paid contributions without disclosure. Bij voorbaat dank. Uw vragen zal ik op mijn overleg beantwoorden. Kleuske (overleg) 10 aug 2015 17:27 (CEST)Reageren

U bent, als Projectmanager OU, onomstotelijk een betrokkene en belanghebbende bij het onderwerp Open Universiteit, net als overigens uw collega Henny Schut. U hebt inmiddels beiden diverse malen gedemonstreerd dat u niet neutraal over het onderwerp kunt schrijven. U blijft bijvoorbeeld hardnekkig een kopje "missie" toevoegen, wat niets maar dan ook niets in deze encyclopedie te zoeken heeft. Daarnaast verwijst u ter verificatie steeds naar bronnen die rechtstreeks door uw eigen bedrijf worden geproduceerd, en dus allesbehalve onafhankelijk zijn.
Er is u aangegeven dat u de overlegpagina van het artikel kunt benutten om aan te geven welke zaken in het artikel feitelijk onjuist zijn, zodat ze door medewerkers die wél een encyclopedische instelling hebben kunnen worden aangepast. U vertikt dat. In reactie op uw recente bewerkingen heb ik het artikel nu op mijn volglijst geplaatst (welkom). Ik zal vanaf nu iedere poging van u of uw collega's om het artikel aan te passen beschouwen als een bewerking gedaan uit eigenbelang, en die ongedaan maken, als u niet de weg via de overlegpagina bewandelt.
Als medewerker van een universiteit moet het toch geen al te groot probleem zijn om te begrijpen wat "onafhankelijk", "objectief" en "neutraal" betekenen, en wat de term "belangenverstrengeling" inhoudt. U hebt u tot nu toe doof en blind getoond voor de geboden feedback, en bent op uw eigen eigenwijze manier doorgegaan met het naar uw hand zetten van wat als een encyclopedisch artikel bedoeld is. Ik heb het eerder opgemerkt: als dit exemplarisch is voor het niveau van uw instelling, sluit dan de deuren maar. WIKIKLAAS overleg 18 aug 2015 16:12 (CEST)Reageren